OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Κ.Μ: Συνάντηση Αθ. Αηδονά με τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή

Τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά.

Η συνάντηση της κ. Αηδονά με τον πρώην Πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Περιφερειάρχη, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συνόδευσε τον κ. Καραμανλή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Τομεάρχες και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αλληλεγγύης».

“Η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί ξεχωριστή τιμή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον πρώην Πρωθυπουργό για την πορεία των μεγάλων έργων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο ίδιος έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του, αν και ήδη γνώριζε πολλά από αυτά.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε το έργο μας για μια Περιφέρεια εξωστρεφή, έξυπνη, πράσινη, καινοτόμα. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιπεριφερειάρχες, όλα τα στελέχη της Περιφέρειας και εγώ προσωπικά. Το ενδιαφέρον του πρώην Πρωθυπουργού είναι έμπρακτο, είναι ουσιαστικό και διαχρονικό, όπως και η διάθεσή του να είναι πάντα χρήσιμος σε οτιδήποτε κι αν του ζητήσουμε. Πάνω από όλα εξακολουθεί να είναι ένας καλός φίλος”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή της η κ. Αηδονά.

Σχετικά Άρθρα

Σταθόπουλος: Κάναμε έργα και η Αγία Παρασκευή άντεξε στην βροχόπτωση

otavoice

Έρχεται το Συνέδριο Κλεισθένη – Τοπική Αυτοδιοίκηση: Η επόμενη Μέρα (βίντεο)

otavoice

Πέραμα: Μεγάλη κινητοποίηση Δήμου, κατοίκων και φορέων για να απομακρυνθούν οι δεξαμενές καυσίμων

otavoice

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Πρόληψης και Προστασίας Παιδιών του Δήμου Θεσσαλονίκης

otavoice

Πώς η ιστοσελίδα ενός Δήμου μπορεί να γίνει ουσιαστικό εργαλείο επικοινωνίας με τους πολίτες

otavoice

Συνεργασία Δήμου Λήμνου και Κοινοτήτων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής

otavoice