OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Θεσσαλονίκης: Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην Τριανδρία

Η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2025, με την εκδήλωση: «Συμμετέχουμε στο κίνημα #BeatPlasticPollution – γιατί εμείς τα παιδιά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο υγιές μέλλον, μπορούμε να #ΝικήσουμεΤαΠλαστικά».

Με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, θέλουμε να μάθουν ότι μπορεί να μην μπορούν να γυρίσουν το χρόνο, μπορούν όμως να γίνουν η γενιά που θα αποκαταστήσει τη φύση – τη γη που είναι το σπίτι τους.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου στο Πάρκο του Αγ. Σπυρίδωνα, στις 09.00, τα παιδάκια του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου της Τριανδρίας θα γίνουν μικροί κηπουροί και θα ομορφύνουν το πάρκο φυτεύοντας το δικό τους φυτό – δέντρο, το οποίο θα φέρει καρτελάκι με το όνομα τους και το οποίο στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίζουν μέχρι να μεγαλώσει.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής, από την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία εντάσσεται στο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNEP) ενώ η εκδήλωση θα είναι εμφανής στον παγκόσμιο χάρτη.

Σχετικά Άρθρα

“Έρχεται” το «Music Now! Ζωγράφου Summer Festival 2025»

otavoice

“Έρχεται” το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Πεντέλης

otavoice

Οριστικά στην κυριότητα του Δήμου Ήλιδας η κεντρική πλατεία Αγ. Αθανασίου

otavoice

Εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών στον Δήμο Μετεώρων

otavoice

Εγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο ΚΕΠ Ωραιοκάστρου στη Γαλήνη

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Φ. Ζαΐμη με μέλη του Συνδέσμου των Απανταχού Αχαιών

otavoice