OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τετράτροχα διαμάντια “έκλεψαν την παράσταση” στον Δήμο Παιανίας

Να εξοικειωθούν με την… τετράτροχη ιστορία είχαν την ευκαιρία όσοι επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία της Παιανίας όπου ο Δήμος Παιανίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διατήρησης Ιστορικών Οχημάτων παρουσίασαν μοναδικά οχήματα ιδιοκτησίας των μελών και των φίλων του συλλόγου.

Δεκάδες οχήματα, πολιτικά και στρατιωτικά, έκλεψαν τις εντυπώσεις και έγιναν αντικείμενο θαυμασμού, όχι άδικα μιας και πρόκειται για άψογα συντηρημένα παρά την ηλικία τους. Αρκεί να σημειωθεί ότι πρόκειται κυρίως για προπολεμικά οχήματα με τα νεότερα να έχουν κυκλοφορήσει πριν από το 1985.

Μεταξύ άλλων την πλατεία της Παιανίας κόσμησε και μια σπάνια Jaguar η οποία έχει υποβληθεί σε πλήρη ανακατασκευή και σήμερα βρίσκεται στην αρχική της εργοστασιακή κατάσταση με την πολυτέλεια της γνωστής βρετανικής εταιρείας να γίνεται εύκολα αντιληπτή.

Τα βλέμματα έκλεψαν και τα σπάνια πολεμικά οχήματα αγγλικής, αμερικανικής και γερμανικής κατασκευής, ζωντανά κομμάτια της ιστορίας και των πολέμων που έχει συμμετάσχει η Ελλάδα. Πρόκειται για οχήματα του Β’ Π.Π. κυρίως και τρία από τον πόλεμο της Κορέας τα οποία ο Σύλλογος περισυνέλλεξε και ανακατασκεύασε διατηρώντας την ιστορική μνήμη ζωντανή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για τον Δήμο Παιανίας.

Σχετικά Άρθρα

Εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δ. Ωραιοκάστρου – Συνιστάται στους πολίτες να είναι προσεκτικοί

otavoice

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Γερμανικού Δημοσίου στην Ιταλία κατά της εκτέλεσης της απόφασης του Διστόμου!

otavoice

130 διατακτικές επιταγές για το Πάσχα παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η τήρηση της νομιμότητας είναι βασική υποχρέωσή μας απέναντι στους πολίτες»

otavoice

Μ. Παρασκευή: Ημέρα σιωπής και κατάνυξης – Ολοκληρώθηκαν οι τελετές Αποκαθήλωσης σε όλη τη χώρα

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων με τον Υπ. Υποδομών και Μεταφορών

otavoice