OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αμοργού: «Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό και στην παράδοσή μας»

Ο Δήμος Αμοργού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε παραδοσιακό πανηγύρι, κατά τη διάρκεια της «Γιορτής της Ψημένης» στα Κατάπολα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Δήμος Αμοργού καταδικάζει απερίφραστα το μεμονωμένο δυσάρεστο περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Γιορτής της Ψημένης στα Κατάπολα και δυστυχώς έχει πάρει έκταση μέσα από δημοσιεύματα Μέσων Ενημέρωσης.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στον πολιτισμό, στην παράδοση και στην κοινωνική συνοχή του νησιού μας.

Το πανηγύρι αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς για την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ενότητα και τη φιλοξενία του τόπου μας.

Ο Δήμος Αμοργού βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού, ενώ παράλληλα θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή παρόμοιων εκδηλώσεων στο μέλλον.

Καλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας να διαφυλάξουμε μαζί τον πολιτισμό, την ασφάλεια και την αλληλεγγύη που μας ενώνουν.

Σχετικά Άρθρα

Αύριο η δράση υποβρύχιου καθαρισμού στο λιμάνι της Κορίνθου

otavoice

Δήμος Χαλκιδέων: Ανακαίνιση 6 κτιρίων και 1 αίθουσας στον Άγιο Κωνσταντίνο

otavoice

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς στο 5ο Forum του ΣΠΑΥ

otavoice

Στην ΚΕΔΕ ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης – Θα συζητηθεί στο ΔΣ στις 25/5 – Οικονομική πίεση στους δήμους

otavoice

Δ. Πετρούπολης: “Την Τρίτη 19/5 αποκλείουμε τη χωματερή της Φυλής”

otavoice

Η νέα γενιά της Γλυφάδας στα «έδρανα» της Ευρώπης

otavoice