OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ευχαριστίες στον Δήμαρχο Μετεώρων για την στήριξη του «via ferrata»

Συνάντηση με την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χασίων είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος, στο Δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της Ομάδας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται με στόχο την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής των Χασίων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο της κατασκευής μονοπατιών συνολικού μήκους 17,5 χιλιομέτρων, καθώς και στην έναρξη του έργου «via ferrata», δύο παρεμβάσεις που, όπως τονίστηκε, φέρουν την υπογραφή της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για έργα που όχι μόνο βγάζουν την περιοχή από τη χρόνια απομόνωση, αλλά και την εντάσσουν δυναμικά στον χάρτη των εναλλακτικών τουριστικών προορισμών.

Μάλιστα, όπως σημείωσαν τα μέλη της Ομάδας, «αν δεν ήταν ο Δήμαρχος, το έργο της «via ferrata» δεν θα γινόταν ποτέ», υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την αποφασιστικότητα και τη βούληση του κ. Αβραμόπουλου να προχωρήσουν έργα με ουσιαστικό αναπτυξιακό αποτύπωμα.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε την Ομάδα Πρωτοβουλίας για την έμπρακτη στήριξή της, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας με ενεργούς πολίτες που αγαπούν και αγωνίζονται για τον τόπο τους. Δεσμεύτηκε για διαρκή, ανοιχτό και γόνιμο διάλογο με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση δράσεων που υπηρετούν την τοπική ανάπτυξη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος της Ομάδας Πρωτοβουλίας κ. Σπύρο Θέμελη, τονίζοντας την καθοριστική του συμβολή στην προώθηση των έργων και την αφοσίωσή του στα ζητήματα της περιοχής.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος συμπλήρωσε ότι «η Δημοτική Αρχή παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην υλοποίηση έργων που σέβονται το φυσικό περιβάλλον, αξιοποιούν την τοπική ταυτότητα και δημιουργούν αναπτυξιακές ευκαιρίες για τις επόμενες γενιές».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Φώτης Καραθανάσης και από την Ομάδα Πρωτοβουλίας ο Γιάννης Καραθανάσης, ο Αποστόλης Γκαντέλας, ο Σπύρος Θεμελης,ο Μπάμπης Ζούζουλας και ο Χρήστος Ταραλάγκας.

Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή & ο Δήμος Χανίων τίμησαν τον Μίκη Θεοδωράκη στο Γυαλί Τζαμί

otavoice

Την Τετάρτη 13/5 η παρουσίαση ψηφιακής εφαρμογής στον Δήμο Ασπροπύργου

otavoice

Δωρεάν γραμμή υποστήριξης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις από τον Δ. Αμαρουσίου

otavoice

Το 1ο Λύκειο Πεύκης εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

otavoice

Δ. Θερμαϊκού: Νέο δίκτυο ύδρευσης σε Αγ. Τριάδα και Νέους Επιβάτες

otavoice

Το Λουτράκι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θερμαλισμού τον Οκτώβριο του 2026

otavoice