OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Παλλήνης: Νέοι μπλε κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού

Ο Δήμος Παλλήνης, μέσω του Τομέα Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), παρέλαβε 8 νέους μπλε κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού, τριπλασιάζοντας τα σημεία συλλογής στην περιοχή!

Από 4 σημεία, πλέον ο Δήμος διαθέτει 12 σημεία συλλογής, ώστε κάθε δημότης να μπορεί εύκολα να επιλέξει το κοντινότερο και να απορρίψει αποκλειστικά γυάλινα μπουκάλια.

Σημεία τοποθέτησης:

  1. Έμπροσθεν Δημοτικού Καταστήματος (Γέρακας)
  2. Εθνικ. Αντιστάσεως & Μαυροβουνιώτου (Ψησταριά “Βαγγέλης” – Γέρακας)
  3. Είσοδος Αθλητικού Κέντρου Γ. Λαμπράκη (Παλλήνη)
  4. Καζαντζάκη & Κορομηλά (Γέρακας)
  5. Πλατεία Αργυράς Σελήνης (Κάντζα)
  6. Ελ. Βενιζέλου & Παπαφλέσσα (Παλλήνη)
  7. Πλατεία Αγ. Τρύφωνα (Παλλήνη)
  8. Αιδηψού (Καφέ “Πέτρινο” – Ανθούσα)
  9. Πλατεία Μακεδονίας (Γέρακας)
  10. Πλατεία Μακεδονίας (Γέρακας)
  11. Λ. Ανθούσας (Ace Tennis Club)
  12. Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης ευχαριστεί θερμά την Ε.Ε.Α.Α. για τη συνεργασία και την υποστήριξη σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο του Δημάρχου Παλλήνης, Χρήστου Αηδόνη, ο οποίος στηρίζει και προωθεί ενεργά δράσεις που ενισχύουν την ανακύκλωση και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Ο Τομέας Ανακύκλωσης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Στρικός, συνεχίζουν σταθερά να υλοποιούν πρωτοβουλίες και να αναζητούν καινοτόμες λύσεις για μια πιο πράσινη και καθαρή πόλη.

Σχετικά Άρθρα

Εγκαινιάστηκε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο Ηράκλειας.

otavoice

Δ. Ανατ. Σάμου: Ορκωμοσία νέου Τοπικού Συμβούλου της Δ.Κ. Μαυρατζαίων

otavoice

Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Καισαριανής

otavoice

4,3 εκ.ευρώ για το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

otavoice

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζωγράφου για το 2026

otavoice

Υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση Συλλόγων του Δήμου Ορεστιάδας

otavoice