OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη στον Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω και το Αρχείο Ιστορίας για το Αιγάλεω «Α.Ι.Γ.Α.», συνδιοργανώνουν τη μουσική παρουσίαση του βιβλίου των Γιώργου Μιχελάκου και Τάσου Κακλαμάνη με τίτλο «167 Στιχο-Ποιήματα αφιερωμένα στον Στέλιο Καζαντζίδη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου).

Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη σε μία από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού τραγουδιού, μέσα από έναν συνδυασμό λόγου και μουσικής.
Τα ποιήματα των δημιουργών συνομιλούν με το έργο και την παρακαταθήκη του Στέλιου Καζαντζίδη, αναδεικνύοντας τη διαχρονική απήχηση και τη βαθιά συναισθηματική του σύνδεση με το κοινό.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Παναγιώτης Χατζηαντώνογλου, Γιώργος Κοντογιάννης και Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Ευαγγελία Αγαπητού.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι Γιάννης Χαραλαμπάκης (κιθάρα / τραγούδι), Μάκης Βρακάς (μπαγλαμάς / τραγούδι), Σπύρος Βάδεν (μπουζούκι) και Δάνης Τζαμτζής (ακορντεόν), δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα αναδείξει με αυθεντικότητα το ύφος και τη δύναμη των τραγουδιών του μεγάλου ερμηνευτή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Δήμος Αιγάλεω συνεχίζει να στηρίζει δράσεις πολιτισμού που αναδεικνύουν τη συλλογική μνήμη και ενισχύουν τη σχέση της πόλης με την ελληνική μουσική και δημιουργία.

Σχετικά Άρθρα

Αύριο η δράση υποβρύχιου καθαρισμού στο λιμάνι της Κορίνθου

otavoice

Δήμος Χαλκιδέων: Ανακαίνιση 6 κτιρίων και 1 αίθουσας στον Άγιο Κωνσταντίνο

otavoice

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς στο 5ο Forum του ΣΠΑΥ

otavoice

Στην ΚΕΔΕ ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης – Θα συζητηθεί στο ΔΣ στις 25/5 – Οικονομική πίεση στους δήμους

otavoice

Δ. Πετρούπολης: “Την Τρίτη 19/5 αποκλείουμε τη χωματερή της Φυλής”

otavoice

Η νέα γενιά της Γλυφάδας στα «έδρανα» της Ευρώπης

otavoice