OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο αναβάθμισης και αντικατάστασης του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Βριλησσίων, ένα πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία της υδροδότησης στην πόλη.

Τα Βριλήσσια διαθέτουν πλέον ένα νέο και αξιόπιστο δίκτυο ύδρευσης με σύγχρονους αγωγούς 3ης γενιάς, το οποίο αντικατέστησε το παλαιό και επιβαρυμένο δίκτυο προηγούμενων δεκαετιών.

Στο πλαίσιο του έργου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης νέων αγωγών συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:

«Η αναβάθμιση του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης μέσω της αντικατάστασης των παλιών σιδηροσωλήνων και των αγωγών αμιάντου με νέους αγωγούς 3ης γενιάς είναι πλέον γεγονός. Η πόλη στο σύνολό της πια διαθέτει ένα πολύ σύγχρονο λειτουργικό και ασφαλές δίκτυο.

Ήταν μια βασική προεκλογική μας δέσμευση, ένα έργο κομβικής σημασίας για την πόλη μας, ένα βασικό έργο υποδομής, πλήρως χρηματοδοτούμενο στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Ένα έργο που με την ανάληψη των καθηκόντων μας κινδύνευε με απένταξη, λόγω της χρόνιας αδιαφορίας. Πλέον όλα τα Βριλήσσια διαθέτουν ένα δίκτυο απολύτως ασφαλές που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας και την καθημερινότητα όλων μας»

Ιδιαίτερη σημασία έχει η απομάκρυνση των παλαιών αγωγών αμιάντου, καθώς και η σημαντική μείωση βλαβών, διαρροών και απωλειών νερού που ταλαιπωρούσαν για χρόνια την πόλη μας.

Οι τελευταίες παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν στην περιοχή των Άνω Βριλησσίων, όπου αντικαταστάθηκε το υπόλοιπο τμήμα του παλαιού δικτύου. Το έργο αναβαθμίζει ουσιαστικά τις υποδομές ύδρευσης της πόλης μας, συμβάλλοντας σε ένα πιο αξιόπιστο, ασφαλές και αποδοτικό δίκτυο για όλους τους πολίτες των Βριλησσίων.

Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν 16.000 παλαιοί υδρομετρητές με ψηφιακούς που δίνουν στους συμπολίτες μας τη δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης της κατανάλωσης και άμεσου ελέγχου σε ενδεχόμενη διαρροή και πλέον το σύνολο σχεδόν των συνδέσεων στην πόλη λειτουργούν με ψηφιακούς υδρομετρητές.»

Σχετικά Άρθρα

Αλ. Κολιάδης: «Ομολογία αποτυχίας και αντισυνταγματικό οξύμωρο η νέα διάταξη για την ΕΤΑΔ»

otavoice

Δ.Πειραιά: Ισχυρό μήνυμα ζωής από την 7η Σκυταλοδρομία Αγάπης «Βασίλης Τοκάκης»

otavoice

Συμμετοχή του ΣΠΑΥ στις αυτοψίες του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στον Υμηττό

otavoice

Χ. Δούκας: «Νέες προοπτικές για την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της Αθήνας»

otavoice

Νέος υπάλληλος στην ύδρευση του Δήμου Ύδρας

otavoice

Δ.Αγ.Νικολάου: Πάνω από 10 τόνους ανακυκλώσιμων υλικών συγκέντρωσαν οι μαθητές των σχολείων

otavoice