OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Εποικοδομητικές συναντήσεις Δημάρχου Εορδαίας στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης μαζί με τους Δημάρχους Κοζάνης και Αμυνταίου, είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) κ. Μπουλαξή.

Κύριος στόχος ήταν η προτεραιότητα των λιγνιτικών μονάδων που δίνουν τηλεθέρμανση στην ένταξή τους στο σύστημα. Στη συνέχεια, υπήρξε σύσκεψη  για το ίδιο θέμα στα Γραφεία του ΑΔΜΗΕ.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων ο Δήμαρχος Εορδαίας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Υπήρξαν ιδιαίτερα εποικοδομητικές συζητήσεις, αναλύσαμε τους λόγους για τους οποίους οι Μονάδες που δίνουν Τηλεθέρμανση στις Πόλεις μας , πρέπει να προτάσσονται στο σύστημα. Όμως πέρα από την πρόθεση του Προέδρου της ΡΑΕ και των Κυβερνητικών στελεχών να βοηθήσουν , πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες προϋποθέσεις, καθώς οι όροι χαρακτηρισμού αυτών των Μονάδων συμπαραγωγής υψηλής απόδοσης είναι συγκεκριμένες και πρέπει να πληρούνται , δεδομένου ότι υπάγονται στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο από όπου και ελέγχονται». Ο κ. Ζαμανίδης επανέλαβε την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής , που είναι η διασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς , μέχρι τη σύνδεση με τη Μονάδα 5.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Β.Κυνουρίας: “Ανάπλαση πλατείας και πλακόστρωση κοινοτικής οδού” στην Αγ. Σοφία

otavoice

Με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές το Artemis Fight Night στο Μαρούσι

otavoice

Δ.Κατερίνης: Κέφι & χαμόγελα στην αποχαιρετιστήρια γιορτή των ΚΔΑΠ ΜΕΑ

otavoice

Μ. Μποκέας: Το έργο της Ελ. Βενιζέλου ανήκει σε όλο το Μαλεβίζι και κυρίως στις επόμενες γενιές

otavoice

Ε. Βάκα «Όσο είμαι Δήμαρχος, δεν θα επιτρέψω να γίνει ιδιωτική Μ.Ε.Α στην Αυλίδα».

otavoice

Ιδρύεται Κέντρο Καινοτομίας της Εκπαίδευσης στην Πέλλα

otavoice