OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

3ος Αγώνας Δρόμου Run the Theatre στον Δήμο Μεγαλόπολης

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης RuntheTheatre 2019 καθόρισε με απόφαση της την ημερομηνία διοργάνωσης η οποία για το 2019 είναι η Κυριακή 5 Μαΐου. Επίσης καθόρισε τα όρια συμμετοχών ανά αγώνισμα ως ακολούθως:

 

  • 10χλμ.: 150 συμμετέχοντες
  • 5χλμ.: 400 συμμετέχοντες
  • 2,5 χλμ.: 700 συμμετέχοντες

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. και με την έγκριση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10χλμ.,5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόπολης και της Οργανωτικής επιτροπής είναι η ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση της διοργάνωσης και η προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Μεγαλόπολης και του αρχαίου θεάτρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων του θεάτρου, την Αρχαιολογική υπηρεσία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και με την αιγίδα του σωματείου «Διάζωμα»,να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση και να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης!

Σχετικά Άρθρα

Με 87,3 εκατ. ευρώ ενισχύονται 74 επενδυτικά σχέδια σε Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία

otavoice

Η Κορινθία στο επίκεντρο της διαστημικής τεχνολογίας

otavoice

Αίτημα παραχώρησης των εγκαταστάσεων της ΣΕΤΤΗΛ από τον Δήμαρχο Πύργου

otavoice

Φάνης Σπανός: Θέλω να λένε ότι ήμουν ο Περιφερειάρχης που κράτησε τους νέους στον τόπο τους

otavoice

Π.Δ.Ε: Έναρξη υποβολών συμμετοχής στο 2ο Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

otavoice

«Φυσάει Αέρας Πολιτισμού στο Αιγάλεω» – Πολιτιστική Διαδρομή 2025

otavoice