OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Οι αγώνες Kea Run 2019 στο Δήμο Κέας

Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνουν τους αγώνες δρόμου KEA RUN την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των προηγούμενων τεσσάρων ετών.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του νησιού και η κοινωνική προσφορά καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ.και 600μ. για παιδιά.

Όλοι οι αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην Κορησσία, που είναι το λιμάνι της Κέας.

Στις 09.30 το πρωί θα γίνει η εκκίνηση των αγώνων 10 και 5 χλμ. ενώ στις 11.15 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των παιδιών. Ανά 2,5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, ενεργειακά ποτά, σφουγγάρια κλπ.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα και τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια στα παιδιά.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη. Η οικογένεια Παούρη θα προσφέρει ως δωρεά όπως κάθε χρόνο τα έπαθλα των νικητών

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η ALL ABOUT RUNNING.

Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση απινιδωτή στον Ελικώνα από τον Δήμο Λεβαδέων

otavoice

Επιτυχημένη η άσκηση Πολιτικής Προστασίας «ΕΣΤΙΑ 2026» στο Δημαρχείο Καλαμάτας

otavoice

Συνεργασία για την ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας της Π.Δ.Ε.

otavoice

Συνάντηση του Δημάρχου Ρεθύμνης με τον Υπουργό Υποδομών

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τον Γρ. Βαλτινό

otavoice

Απονομή Μεταλλίου του Δήμου Αθηναίων στον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β΄ του Μονακό

otavoice