OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Φαντασμαγορική η χριστουγιεννιάτικη γιορτή στον Πύργο

Με πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Χιλιάδες κόσμου, μικρά και μεγάλα παιδιά με τους γονείς τους, κατέκλυσαν την Ηλειακή πρωτεύουσα , θυμίζοντας παλιές εποχές, με την ατμόσφαιρα να “μυρίζει”  Χριστουγιεννιάτικο Πνεύμα.

Οι σχολές χορού της πόλης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έβαλαν τον κόσμο στο πνεύμα των γιορτών με τις χριστουγεννιάτικες χορογραφίες τους, ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους σε μια πανδαισία χρωμάτων, ήχων και κινήσεων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, περιελάμβανε την παρουσία των X-Saltibagos με ξυλοπόδαρους και κλόουν να παίζουν με τα παιδιά, ενώ την σκυτάλη πήραν οι σχολές χορού Χοροκίνηση – Πόπη Παναγοπούλου, Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου χορού – Νατάσα Ζούμη – Αγγελακοπούλου, Shall We Dance Δήμητρα Μπέρτσου, Σχολή Mπαλέτου και Σύγχρονου χορού Εβίτα Κεραμιδά, Σωματείο Ρυθμικής Γυμναστικής και Αθλητικού χορού Ρυθμός- Σβετλάνα – Φωτεινής Λαινοπούλου, Σχολή χορού Ζωή Ανδρίτσου, και η Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance Life steps – Μαρία Πολίτη.

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠ Χάρης Μικελόπουλος και η αντιπρόεδρος Κική Ζάγκλαρη απεύθυναν το χαιρετισμό τους στους δημότες για τις φετινές γιορτές και τόνισαν πως η πόλη πλέον βγαίνει από το σκοτάδι των τελευταίων ετών.

«Πρώτη φορά γίνεται αυτό στην πόλη μας και επιτέλους οι πολίτες του Πύργου μικροί και μεγάλοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να γιορτάσουν μαζί μας την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Θα κάνουμε πιο όμορφη την πόλη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνακόπουλος και ακολούθως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να ανάψει το δένδρο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το μουσικό σχήμα  Banda Morena να  ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα , ερμηνεύοντας γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες…

Πηγή ΗΛΕΙΑ LIVE- Patrisnews

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice