OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Το OTAVOICE στη Θεσσαλονίκη – Χάρης Αηδονόπουλος: “Στόχος μας, να μην υπάρχει η ανάγκη της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής”

Το OTAVOICE.GR βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στα γραφεία της αντιδημαρχίας στην οδό Μοναστηρίου και συνομίλησε με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αηδονόπουλο Χάρη, έναν  έμπειρο και καταξιωμένο αυτοδιοικητικό της Μακεδονίας , με σημαντικό κοινωνικό έργο.

“Στόχος μας είναι να μην υπάρχει στο μέλλον η ανάγκη ύπαρξης της συγκεκριμένης Αντιδημαρχίας” ανέφερε χαρακτηριστικά με σαφή συμβολισμό ο κ. Αηδονόπουλος , θέλοντας να δείξει την μεγάλη σημασία που δίνει η διοίκηση Ζέρβα στην Κοινωνική Πολιτική και στην στήριξη των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Χάρη Αηδονόπουλου, στον συνεργάτη μας στη Βόρεια Ελλάδα, κ. Βασίλη Περδικίδη

  • Βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες είτε αφορά εύπορους, είτε άπορους και ευρισκόμενους σε ανέχεια.Ποιότητα ζωής για όλους.
  • Η Θεσσαλονίκη είναι αδικημένη. Πάντα ήταν μια ανοιχτή πόλη χωρίς τείχη και γκέτο. Έγινε πρωτεύουσα της ανεργίας, από πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
  • Στόχοι μας η ανάσχεση της κρίσης, η διαφύλαξη κοινωνικής συνοχής και το πνεύμα αλληλεγγύης.
  • Υπογεννητικότητα εθνικό πρόβλημα. Σημαντική η ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών.Ένας λαός χωρίς παιδιά είναι λαός χωρίς μέλλον.
  • Ισομερής κατανομή των μεταναστών στην επικράτεια.
  • Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας , που τον γνωρίζω σχεδόν 50 χρόνια, είναι χορτάτος αξιοπρεπής και έχει όραμα .Δεν χρωστάει σε κανέναν.
  • Εξαιρετική η συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο στόχος μας είναι κοινός.

Ο Χάρης Αηδονόπουλος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικεφαλής του συνδυασμού “Συνέργεια Πρώτα η Πόλη μας” και συνεργάστηκε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με τον σημερινό δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα. Ανέλαβε την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής. Έμπειρος αυτοδιοικητικός με μακρά θητεία , είχε διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την περίοδο 2014-2019, με σημαντικό έργο. Είναι ιατρός, ουρολόγος.

Ο κ. Χάρης Αηδονόπουλος μέσα από την κάμερα του OTAVOICE έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του , σε όλο τον κόσμο. “Να μας βρει δυνατούς και ενωμένους η νέα χρονιά” σημείωσε με νόημα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστοσελίδα μας , λέγοντας ότι “αποτελεί βήμα λόγου της τοπικής αυτοδιοίκησης”.

 

Στην κάμερα του OTAVOICE και στον Βασίλη Περδικίδη , μίλησε η κ. Βιβή Αναγνώστου, μέλος της Επιτροπής Δράσεων κατά του Κοινωνικού Αποκλεισμού του δήμου Θεσσαλονίκης. “Ο Εθελοντισμός ξεπερνάει τα στερεότυπα, προτρέπουμε κάθε πολίτη να συνεισφέρει στο κοινωνικό έργο πάμε κόντρα σε μια εποχή που όλα τα μετράει με το χρήμα. Έχουμε σαν γνώμονα τον άνθρωπο” τονίζει η κ. Αναγνώστου και καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν τις δράσεις της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.

Η κ. Βιβή Αναγνώστου είναι πολιτική μηχανικός και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης , Κωνσταντίνου Ζέρβα.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αμαρουσίου: Σε ταχείς ρυθμούς, η ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών

otavoice

Δ.Αιγάλεω: Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Κινηματογραφικές Βραδιές

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: 6ο Αντάμωμα Παράδοσης και Πολιτισμού

otavoice

Δ.Πειραιά: Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με κτηνοτρόφους του Δήμου – Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

otavoice

Θ. Μπέγκας: «Λιγότερη» κοινωνική πολιτική – Ασφυκτική κατάσταση στους δήμους

otavoice