OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Βριλήσσια: Εν μέσω ψύχους έκλεισαν την δημοτική συγκοινωνία για συντήρηση

Την ώρα που ο υδράργυρος δεν ξεπερνά τους 10 βαθμούς Κελσίου και η πόλη ζει μέσα σε μια παρατεταμένη παγωνιά, η δημοτική αρχή επέλεξε να σταματήσει την λειτουργία της δημοτικής  συγκοινωνίας , για να κάνει συντήρηση στα λεωφορεία.

Έτσι η πόλη έμεινε χωρίς τοπική συγκοινωνία αναγκάζοντας τους δημότες να μετακινούνται πεζοί , μέσα στο ψύχος, ιδιαίτερα τις πρωινές και τις  βραδινές ώρες.

Μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι την δημοτική συγκοινωνία την χρησιμοποιούν κυρίως ηλικιωμένα άτομα , που δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν μόνα τους , γίνετε σαφές ότι η απόφαση αυτή έχει φέρει αναστάτωση και αντιδράσεις.

Ήδη από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης , υπάρχει καθολική αντίδραση και αγανάκτιση , ενώ στην τοπική αγορά επικρατεί εκνευρισμός μιας και η κίνηση αυτή σε μια ευαίσθητη περίοδο όπου ξεκινούν και οι εκπτώσεις λειτουργεί αρνητικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

Ειδικά δημότες που κατοικούν σε απομακρυσμένα σημεία , υποχρεούνται σε ένα αποκλεισμό, μιας και το κέντρο της πόλης απέχει έως και 2 χιλιόμετρα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice