OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Βριλήσσια: Κόβουν κλήσεις στα στενά, την ώρα που η κεντρική πλατεία έχει μετατραπεί σε παράνομο πάρκινγκ

Επιλεκτικά και αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη εφαρμόζεται ο νόμος στα Βριλήσσια. 

Κλήση έκοψε περιπολικό της αστυνομίας σε ιδιωτικό όχημα που είχε παρκάρει επί της οδού Γράμμου, σε ένα επίμαχο σημείο που χαρακτηρίστηκε παρανόμως και με ρουσφετολογικούς όρους  από την δημοτική αρχή, ως ιδιωτικός χώρος και τοποθετήθηκε απαγορευτική σήμανση.

Όπως καταγγέλλει με ανάρτηση της κάτοικος της οδού Γράμμου, βρήκε κλήση για παράνομη στάθμευση σε ένα σημείο που πάντα χρησιμοποιούσε η γειτονιά ως χώρο πάρκινγκ και που δεν ενοχλεί την ομαλή κίνηση σε ένα δρόμο ήπιας κυκλοφορίας. Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα είχαν γίνει και καταγγελίες από δημοτικές παρατάξεις. Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση δεν είναι η κλήση που καλώς ή κακώς επιδόθηκε στην παραβάτισσα, αλλά η σπουδή των αστυνομικών αρχών σε μια πόλη όπου επικρατεί πλήρη αναρχία και παραβατικότητα στο ζήτημα της παράνομης στάθμευσης. Προκαλεί εντύπωση πως εντόπισαν άμεσα σε ένα μικρό στενό το συγκεκριμένο όχημα την ίδια ώρα που παραβλέπουν σε κεντρικά σημεία της πόλης αντίστοιχα φαινόμενα.

Αυτές τις παραβάσεις δεν τις είδατε ποτέ, μέσα στην πόρτα σας κύριοι….

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση όταν 100 μέτρα πιο πέρα από το σημείο της Γράμμου και 50 μέτρα από το ΑΤ Βριλησσίων, βρίσκεται η κεντρική πλατεία Αναλήψεως, όπου καθημερινά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες την έχουν μετατρέψει σε χώρο στάθμευσης. Παρ’ όλες τις συνεχείς οχλήσεις και καταγγελίες,  τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ουδεμία φορά το ΑΤ Βριλησσίων και η δημοτική αρχή ενήργησαν αναλόγως. Η κυρία Διοικητής του ΑΤ Βριλησσίων, που από το παράθυρο της βλέπει την κεντρική πλατεία και οι δημοτικοί άρχοντες που πίνουν τον καφέ τους,  δεν είδαν ποτέ τα δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα, για να κινηθούν αναλόγως, όταν μάλιστα στο χώρο παίζουν δεκάδες ανήλικα παιδιά;

Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου οχήματα καταλαμβάνουν ράμπες ΑΜΕΑ και πεζοδρόμια, δεν υπάρχει η παραμικρή ευαισθητοποίηση των οργάνων ελέγχου. 

Φαίνεται ότι οι αρχές σε Κονίτσης και Βερνάρδου, λειτουργούν κατά παραγγελία, γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε η προκλητική στάση τους που έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. 

Δεν θα μας κάνει εντύπωση να βρίσκουμε κλήσεις μέσα στις πυλωτές των σπιτιών μας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice