OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Σύσταση Επιτροπής σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Κανονισμό Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος

Στη σύσταση Επιτροπής, αποτελούμενη από Δημοτικούς υπαλλήλους, προχώρησε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Κανονισμό Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου. Τα κύρια καθήκοντα της είναι:

• Ο έλεγχος της τήρησης του συνόλου των διατάξεων του εγκεκριμένου Κανονισμού Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Σάμου
• Η βεβαίωση τυχόν παραβάσεων του Κανονισμού Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και η επιβολή των προβλεπόμενων χρηματικών προστίμων κατά των παραβατών.
Η προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η τήρηση της νομοθεσίας και των κανόνων προστασίας του περιβάλλοντος και της υγιεινής. Απαράδεκτες εικόνες που ανήκουν μόνο σε «τριτοκοσμικές» χώρες που δεν αρμόζουν στο Νησί του Πυθαγόρα, του Αρίσταρχου και του Επίκουρου θα διώκονται και θα τιμωρούνται σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα

Υπό έλεγχο η φωτιά σε χωριά του Δήμου Γορτυνίας

otavoice

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice