OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ζωγράφου: Νέα εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 10 Ιουνίου

Ο Δήμος Ζωγράφου, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, συνεχίζει τη διοργάνωση έκτακτων αιμοδοσιών προκειμένου να συνδράμει στις αυξημένες ανάγκες για φιάλες αίματος λόγω της συγκυρίας.

Σύμφωνα με την σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε εθελοντές αιμοδότες, σε συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων για τη συνέχιση των οργανωμένων δράσεων για αιμοδοσία, με στόχο να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα, ο Δήμος Ζωγράφου διοργανώνει νέα έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στην Πλατεία Αλεξανδρή 09.00 -13.00.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, ας κάνουμε μία μικρή κίνηση η οποία όμως θα κάνει μεγάλη διαφορά, αυτή μεταξύ ζωής και θανάτου, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Από εμάς περιμένουν. Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, μπορεί να αντιστοιχούν στη ζωή κάποιου άλλου

Να είμαστε εκεί.

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice