OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μήνυμα Δημάρχου Βέλου – Βόχας για την νέα σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος στο μήνυμά του για την νέα σχολική χρονιά ανέφερε:

“Δυστυχώς φέτος δεν θα βρίσκομαι στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, υπακούοντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας.

Η κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε, με την έξαρση της πανδημίας, απαιτεί την υπεύθυνη τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας που συνιστούν οι ειδικοί και στους χώρους των σχολείων, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση.

Εμείς, ως Δήμος, σε συνεργασία με την Α΄θμια & Β΄θμια σχολική επιτροπή, την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος παραδίδουμε σήμερα έτοιμα και καθαρά σχολεία, έχοντας ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία τους.

Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί των σχολικών μονάδων, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (ελαιοχρωματισμοί, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, τοποθέτηση πλακιδίων κλπ.), οι οποίες θα συνεχιστούν σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Τέλος ολοκληρώθηκαν οι απολυμάνσεις-απεντομώσεις με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται και δόθηκαν έγκαιρα οι υφασμάτινες μάσκες προστασίας προς όλους τους μαθητές.

Θα σταθούμε κι εφέτος αρωγοί στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών, για μια απρόσκοπτη σχολική περίοδο, σε ασφαλείς συνθήκες και με τους επιβεβλημένους υγειονομικούς κανόνες.

Ευχή όλων μας η σχολική χρονιά που ξεκινά να είναι ασφαλής, με υγεία για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και να επισφραγίζεται από δημιουργία και πρόοδο.”

Σχετικά Άρθρα

Δ.Τρικκαίων: Νέες αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κάλυψη» ενοικίου κατοικιών

otavoice

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: «Αγώνας δρόμου» για τη μετεγκατάσταση του ειδικού σχολείου

otavoice

Δ.Καλαμαριάς: Επίσκεψη Χρύσας Αράπογλου, στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος»

otavoice

Παρουσίαση της έκθεσης «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την Ελευθερία της»

otavoice

Ν. Καραΐσκος- Αιγιάλεια: «Καθαρή πόλη είναι αυτή που την προσέχουν όλοι»

otavoice

Δ.Σπάρτης: Καθαρισμός και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων

otavoice