OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Έναρξη επιμορφωτικών προγραμμάτων Δήμου Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει για την έναρξη των επιμορφωτικών προγραμμάτων της Διεύθυνσης Πολιτισμού, για το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021, όπου θα υλοποιηθούν τα παρακάτω:

  • Ζωγραφική (ενηλίκων και παιδικό)
  • Αγιογραφία
  • Κεραμική (ενηλίκων και παιδικό)
  • Φωτογραφία

Τα επιμορφωτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτιστικών, Αθλητικών & Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΒΙΟΦΙΑΛ), επί της οδού Ηροδότου 29 και Φιλιατών (είσοδος από Φιλιατών).

Οι εγγραφές στα προγράμματα θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://www.ilion.gr/ à (ΨΗΦΙΑΚΟ ΙΛΙΟΝ – ψηφιακές υπηρεσίες πολιτισμού) επιλέγοντας το γνωστικό αντικείμενο της επιλογής σας και το τμήμα που επιθυμείτε.

Για τη διεξαγωγή των μαθημάτων προβλέπεται η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και η εφαρμογή των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπως αυτές ανανεώνονται τακτικά για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Σημειώνεται ότι, τον επόμενο μήνα προγραμματίζεται η έναρξη των τμημάτων παιδικού θεατρικού εργαστηρίου, χορού Λάτιν, παραδοσιακών χορών, μουσικής κινησιολογίας για άτομα από 12 ετών,  θεραπευτικής yoga – ενδυνάμωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τη Διεύθυνση Πολιτισμού, στα τηλέφωνα 2132030251, 2132030259, 2132030255, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 14:00.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice