OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύργου για τον θάνατο του Γιάννη Κωνσταντόπουλου

Ο Δημαρχος Πύργου κ. Π. Αντωνακόπουλος δήλωσε στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του συντοπίτη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου: “Η πολιτική και δικηγορική οικογένεια του Πύργου είναι από σήμερα πιο φτωχή. Ένας γνήσιος Πυργιώτης που δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια τόσο στην πολιτική του σταδιοδρομία όσο και την επαγγελματική του καριέρα δεν είναι πλέον κοντά μας.

Ο χαμός του φίλου Γιάννη Κωνσταντόπουλου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία, τον δικηγορικό και πολιτικό κόσμο της πόλης αλλά και του νομού μας. Άνθρωπος με μεστή και πάντα θετική σκέψη υπηρέτησε την επιστήμη του με αξιοπρέπεια και δίδαξε πολιτικό ήθος. Η απουσία του Γιάννη θα είναι σε όλους μας αισθητή όπως και η σφραγίδα που άφησε στην κοινωνία μας ανεξίτηλη. Εκφράζω τα εγκάρδια συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Ο δικηγόρος και πολιτικός Γιάννης Κωνσταντόπουλος “έφυγε” εχθες (9/6) από τη ζωή. Ο Πύργιος πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., ήταν παντρεμένος με την φαρμακοποιό Λίνα Λιαρρομάτη με την οποία απέκτησαν δύο δεκάχρονα παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.

Ακολούθησε τη μάχιμη δικηγορία μετά τις σπουδές του στη Νομική Αθηνών και τις μεταπτυχιακές  σπουδές στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου της  ίδιας Σχολής.

Εξελέγη κατ’ επανάληψη Σύμβουλος και Ταμίας του Δ.Σ. του  Δικηγορικού  Συλλόγου Ηλείας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μανωλοπούλειου Κρατικού Νοσοκομείου  Πύργου.

Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά και πολιτικά στην Ηλεία επί σειρά ετών και συμμετείχε σε Δ.Σ. αεραθλητικού και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Ανδρώθηκε πολιτικά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας καθώς υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, ενώ αργότερα εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εξελέγη βουλευτής Ηλείας στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Στις Ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος και πάλι με τους ΑΝ.ΕΛ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

«Λουκέτο» από την Περιφέρεια στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής, που πνίγηκε η 8χρονη

otavoice

Μουσική πανδαισία με το «5ο Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

otavoice

Δ. Ήλιδας: Παρέμβαση στον ΕΛΓΑ για τα σοβαρά προβλήματα στην αγροτική παραγωγή λόγω καύσωνα

otavoice

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

otavoice

Πανώλη αιγοπροβάτων: Στο Νότιο Αιγαίο επιτρέπονται οι μετακινήσεις ζώων μόνο για άμεση σφαγή

otavoice

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάδοχοι έργων σε Πρέβεζα, Άρτα, Θεσπρωτία

otavoice