OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χιόνια στο Οροπέδιο Λασιθίου- Κλειστά τα σχολεία και διακοπές ρεύματος

Κλειστά με απόφαση του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη παραμένουν σήμερα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή, λόγω βλάβης της ΔΕΔΔΗΕ που προκάλεσε γενική διακοπή ρεύματος στις τρεις περίπου τα ξημερώματα. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που εντοπίστηκε και που αποκαθίσταται σταδιακά.

Το Οροπέδιο Λασιθίου ντύθηκε στα λευκά, με τη χιονόπτωση να συνεχίζεται και τα συνεργεία του Δήμου, σύμφωνα με τον κ. Στεφανάκη, να βρίσκονται σε εγρήγορση, σε περίπτωση που χρειαστεί να παρέμβουν.

 «Έπεσαν» τα πρώτα χιόνια στην περιοχή του Ομαλού

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται σήμερα το Οροπέδιο του Ομαλού στα Χανιά, με τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή.

Το πρωί της Τετάρτης στο Οροπέδιο υπήρχε έντονη ομίχλη, ενώ στο Ξυλόσκαλο έπεφτε κατά διαστήματα χιόνι, καλύπτοντας και σημεία του φαραγγιού της Σαμαριάς.

Στα χαμηλά σημεία του Οροπεδίου το ύψος του χιονιού είναι γύρω στα 5 εκατοστά και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 3 έως -1 βαθμούς Κελσίου. Ο δρόμος προς το Οροπέδιο είναι ανοικτός, ωστόσο οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για επαγγελματική κατάρτιση

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice