OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ελευσίνα: Ενημερωτική δράση με δημιουργικό εργαστήριο ανακύκλωσης ρούχων

Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης με δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια στο Λεκανοπέδιο Αττικής από την εταιρία Ανακύκλωσης EAST WEST GREECE σε δήμους όπου έχει στηθεί δίκτυο συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Σειρά είχε ο Δήμος Ελευσίανς όπου πραγματοποιήθηκε χθες  Σάββατο 13 Μαίου στην Πλατεία Λαού, από τις 11.00 έως τις 15.00 η συγκεκριμένη δράση από εξειδικευμένο προσωπικό.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ελευσίανς με την εταιρία ανακύκλωσης EAST WEST GREECE η οποία υλοποιεί ένα πρόγραμμα διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, έχοντας αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο κάδων συλλογής, σημειώνοντας σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα ανακύκλωσης.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την διαδικασία ανακύκλωσης, να δημιουργήσουν χρήσιμες κατασκευές από τα μεταχειρισμένα ρούχα, να κατανοήσουν και να εξοικιωθούν με την ανακύκλωση και να παίξουν με παιχνίδια που είχε επιμεληθεί η εταιρία.

Στην δράση συμμετείχαν εκ μέρους του δήμου Ελευσίνας ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Λεωνίδας Παππάς και ο πριστάμενος Καθαριότητας κ. Χριστίδης Αναστάσιος. Από την πλευρά της εταιρίας παρευρέθηκε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Αγάπη Ορφανίδου, η οποία ανέφερε πως θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες δράσεις στο δήμο Ελευσίνας με βασικό άξονα την ενημέρωση των παιδιών.

 

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice