OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ζαχάρω: Ψήφο εμπιστοσύνης στον Τάσο Κάπο, έδωσαν οι ετεροδημότες στην Αθήνα

  ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Σε πυκνό ακροατήριο, από πολίτες καταγόμενους από τον Δήμο Ζαχάρως, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε τον τόπο μας» υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Τάσος Κάπος.  Η υποδοχή που του επεφύλαξαν κατά την είσοδό του στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πρωτεύουσας ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Κάπος ευχαρίστησε το πλήθος των παρευρισκομένων για τη δυναμική και συνάμα συγκινητική τους παρουσία.
Διακοπτόμενος πολλές φορές από παρατεταμένα χειροκροτήματα ο κ. Κάπος ανέφερε: «Έφτασε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, στοχεύοντας σε έναν ισχυρό Δήμο με δυνατές Κοινότητες για την ευημερία των πολιτών. Οφείλουμε να οδηγήσουμε τον Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας στον δρόμο της εξωστρέφειας προκειμένου να συμπεριλάβει στους κόλπους του όχι μόνο τους μόνιμους κατοίκους του αλλά και όσους νοιάζονται για την τύχη του, δηλαδή όλους εσάς που βρίσκεστε απόψε μαζί μας.»

Ακολούθως ο κ. Κάπος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη πενταετία, που είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και έρχεται να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και να δημιουργήσει όρους ανάπτυξης και απασχόλησης, με σεβασμό στο περιβάλλον και  την ποιότητα ζωής. Ένα πρόγραμμα αξιοποιήσιμο που θα προσφέρει ελπίδα και σταθερότητα. Ένα πρόγραμμα που εγγυάται άμεσες λύσεις και την διέξοδο από τα προβλήματα και τον μαρασμό, την πλήρη εγκατάλειψη των χωριών μας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

« Η παράταξη έχει σχέδιο να προωθήσει την νέα οργάνωση του δήμου και των υπηρεσιών του, να ενισχύσει την προσπελασιμότητα, να δημιουργήσει ένα ανθρωπογενές περιβάλλον υψηλής ποιότητας για τους δημότες με παράλληλη διατήρηση και προστασία του πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος» ανέφερε ο κ. Κάπος και συνέχισε «Το πλάνο μας εγγυάται άμεσες λύσεις και διέξοδο από τα σοβαρά προβλήματα, του τόπου μας.

‘Έχουμε  απαντήσεις και στα τοπικά προβλήματα, στο πλαίσιο της κοινωνίας όλων των δημοτών, με βάση όχι άγονες πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις, αλλά το συμφέρων των περισσότερων, στα όρια του εφικτού και με τη γνώμη των ειδικών.
Άμεση προτεραιότητα η οργάνωση του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.
Θα εργαστούμε με συνέπεια, μεθοδικότητα και ιεράρχηση των προβλημάτων, για την πιο άμεση αντιμετώπιση τους, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου μας αλλά και με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς του τόπου μας (Περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία), χωρίς αγκυλώσεις και προκαταλήψεις» επισήμανε.


Τον Τάσο Κάπο προλόγισε η κα Διονυσία Μπιτζούνη ε.τ. Αρεοπαγίτης που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Τάσος Κάπος είναι ένας αξιόλογος υποψήφιος που διαθέτει την τυπική γνώση (πτυχίο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου), αλλά και την απαραίτητη εμπειρία διοίκησης και διαχείρισης με δεδομένο ότι είναι εθελοντής, αρωγός και συμπαραστάτης σε όλους τους συλλόγους της περιοχής, αθλητικούς, πολιτιστικούς, μορφωτικούς και άλλους και ότι το 1999 ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα, το 2010 ανέλαβε και εξέλιξε την οικογενειακή επιχείρηση σούπερ μάρκετ και σήμερα είναι από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες του τόπου.

Τέλος είναι πρόθυμος να βελτιώσει την πόλη μας. Ο κ. Κάππος έχει δεσμευτεί να εργαστεί σκληρά για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας. Όχι μόνος του, αλλά, όπως μας διαβεβαίωσε, το πρόγραμμα των στόχων της παράταξής του διαμορφώθηκε μετά από διαβούλευση των ομάδων εργασίας της παράταξης, με τους φορείς της περιοχής και την τοπική κοινωνία».

Κλείνοντας η κα Μπιτζούνη εξέφρασε την βεβαιότητα για την ποιότητα του Τάσου Κάπου την οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «αποδεικνύει καθημερινά με τον τρόπο ζωής του» και τον συνεχάρη «για την επιλογή των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αφενός από όλα τα χωριά της Ζαχάρως και αφετέρου για και το υψηλό επίπεδό τους σε κάθε τομέα της ζωής των τοπικών κοινωνιών του Δήμου Ζαχάρως» τονίζοντας πως τον στηρίζει σ’ αυτό το σημαντικό αγώνα.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο κ. Κάπος παρέμεινε στο χώρο για αρκετή ώρα, προκειμένου να συνομιλήσει με όλους τους παρευρισκόμενους και να δεχθεί τις ευχές τους για καλή επιτυχία.
Η εικόνα ήταν ενδεικτική της δυναμικής του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχάρως που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και των ετεροδημοτών.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice