OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

East West Greece: Στους μωβ κάδους το χειμωνιάτικο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας μας

Ο χειμώνας ήρθε και μαζί με αυτόν ήρθε η ευκαιρία για ένα χειμωνιάτικο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας μας. 

Το ξεκαθάρισμα αυτό αποτελεί και μια ευκαιρία να συμβάλουμε δραστικά στην βοήθεια του περιβάλλοντός μας μέσω της ανακύκλωσης των ρούχων μας.

Για τον λόγο αυτό, όσο ξεκαθαρίζετε ποια ρούχα σας δεν χρειάζεστε πια και ποια είναι φθαρμένα, αντί να τα πετάξετε σε έναν συμβατικό κάδο και να καταλήξουν στα Χ.Υ.Τ.Α. απορρίψτε τα σε έναν δικό μας κάδο.

Η East-West Greece έχει μεριμνήσει σε ότι αφορά την τοποθέτηση των κάδων της, με σκοπό να είναι όλοι προσβάσιμοι και εύκολοι στην εύρεση.

Βάλτε λοιπόν τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες η όποιο άλλο κλωστοϋφαντουργικό αντικείμενο δεν χρειάζεστε σε μια σακούλα και απορρίψτε την στους μωβ κάδους ανακύκλωσης ρούχων μας.

Συμβάλετε με αυτόν τον τρόπο και εσείς στην διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου αύριο και μην ξεχνάτε: σκεφτείτε, πράξτε και ζήστε πράσινα!

*Η εταιρία ανακύκλωσης East West Greece έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο μωβ κάδων, για την συλλογή ειδών ένδυσης και υπόδησης σε δεκάδες δήμους της χώρας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της χώρας. Παράλληλα διοργανώνει σε συνεργασία με δήμους και φορείς δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και ειδικά στις παιδικές ηλικίες, με δημιουργικά εργαστήρια. 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice