OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στην Κύμη ο πολιούχος Άγιος Αθανάσιος

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, τελέσθη το πρωί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Πλατεία της Κύμης, παρουσία του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Νίκου Μπαράκου, των αντιδημάρχων Αργύρη Πάφρα, Γιώργου Στρουμπουλή, Κώστα Δημά, Παναγιώτη Δήμου, Βασίλη Φαληρέα και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Ζέρβα.

Παρευρέθηκε επίσης η Βουλευτής Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη και εκ μέρους της περιφέρειας ο εντεταλμένος σύμβουλος κοινωνικής μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς. Επίσης οι εντεταλμένοι σύμβουλοί Σαμαράς Χρήστος, Αγγελόπουλος Παναγιώτης, Κότσαρης Γιώργος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Αντώνης Ρούσσος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Θεοδώρου, Μαρία Σαμαρά Μπότη και πλήθος κόσμου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε εκδήλωση στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Κύμης όπου βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Κύμης, οι σπουδαστές της ΑΕΝ/Π/Κύμης Σχολής Πλοιάρχων και οι επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του δήμου.

Ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, Νίκος Μπαράκος, στο μήνυμα του ανέφερε:

Χρόνια πολλά στην Κύμη, που σήμερα τιμά τον πολιούχο της, Άγιο Αθανάσιο!
Σήμερα είχα τη χαρά να παρευρεθώ στη Θεία Λειτουργία και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Κύμης. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους μαθητές και φοιτητές που βραβεύτηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.
Στην ομιλία μου, είχα την ευκαιρία να αναφερθώ σε ορισμένα από τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κύμη, όπως το φράγμα των Μανικίων, ο αγωγός ύδρευσης της πόλης, η παραχώρηση της Ηλεκτρομηχανικής στον Δήμο, το Κλειστό Γυμναστήριο μπάσκετ, ο ελλιμενισμός του «Βέλος», και το Μουσείο Παπανικολάου.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την ανάπτυξη όλου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Πηγή visit-kimi-aliveri.gr

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice