OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εγκαινιάστηκε το νέο στολίδι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Τα εγκαίνια  και ο αγιασμός του ανακαινισμένου Δημοτικού Κολυμβητηρίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επισημότητα από τον Δήμαρχο Δήμος Πύδνας Κολινδρού Χρήστο Κομπατσιάρη  παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κώστα Γκιουλέκα και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου. 

Η τελετή εγκαινίων συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, καθώς και τοπικούς επισήμους και εκπροσώπους των αρχών, οι οποίοι ήρθαν να τιμήσουν αυτό το σημαντικό έργο για την Βόρεια Πιερία.

Ο Δήμαρχος Δήμος Πύδνας Κολινδρού, κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου, επισημαίνοντας την αξία του έργου για την τοπική κοινωνία και την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών.

Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης από την πλευρά του, υπογράμμισε τη δέσμευση της κυβέρνησης στη βελτίωση των υποδομών σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη, τονίζοντας πως τέτοια έργα συμβάλλουν στην ευημερία και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ενθουσιασμένοι με την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο αναμένεται να προωθήσει την αθλητική κουλτούρα και να προσφέρει νέες δυνατότητες για άσκηση, ανάπτυξη της περιοχής και αναψυχή σε άτομα όλων των ηλικιών.

ΦΩΤΟ: Σ. Χασαπέτης/kappanews.gr

VIDEO: Ο Ντελάλης

Σχετικά Άρθρα

Ιστορική Μέρα για τον Δήμο τα εγκαίνια του σταθμού ΕΚΑΒ στη Νέα Ερυθραία

otavoice

ΔΣ Ιλίου: Όχι στην υποβάθμιση της δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

otavoice

Δήμος Χαλανδρίου: Ο απολογισμός έργου για το 2023 – Αλλάζουμε με σχέδιο και έργα

otavoice

Ο δήμαρχος Κατερίνης συνεχάρη τους υπαλλήλους του ΚΕΠ για την πανελλαδική διάκριση

otavoice

Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού και του οργανισμού we4all

otavoice

Συνάντηση Μεν. Μποκέα με τον υφυπουργό Υποδομών στην Αθήνα

otavoice