OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Βόλβης: Ξεκίνησε η κατασκευή φρεατίων του αποχετευτικού Βρασνών, Σταυρού, Άνω Σταυρού

Στις 15/07/24 ξεκίνησε το τελευταίο υπό-έργο του βιολογικού – αποχετευτικού Βρασνών Σταυρού Άνω Σταυρού, που αφορά την κατασκευή των φρεατίων ατομικών συνδέσεων , σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ Χρήστου Γκολιδάκη. 

Σύμφωνα με χρονοδιάγραμμα του έργου, στις αρχές του επόμενου έτους θα ξεκινήσει η εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία του νέου Βιολογικού, ως εκ τούτου θα πρέπει έως τότε να έχει προχωρήσει και το υπό-έργο της κατασκευής των φρεατίων ατομικών συνδέσεων που ξεκίνησε εχθές.

Η ταλαιπωρία που θα υποστούμε ανά γειτονιά θα είναι ολιγόωρη μιας και ο ανάδοχος την ίδια ημέρα που ανοίγει τις οπές των φρεατίων, την ίδια ημέρα τις κλείνει, οπότε όποια όχληση προκύψει, αν προκύψει, θα είναι μόνο για ένα πρωινό.

Το συνεργείο που ξεκίνησε εχθές, θα δουλέψει για άλλη μια ημέρα στην περιοχή της εκκλησίας των Νέων Βρασνών και μετά θα συνεχίσει στην Νέα επέκταση Σταυρού, από την οδό Καραμανλή και προς τον Αυξέντιο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόηση σας και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και το επόμενο καλοκαίρι να λειτουργήσει αυτό το μεγάλο πολυαναμενόμενο έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή μας.”

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ηρακλείου Κρήτης: Εγκρίθηκε η Μ.Π.Ε. για την προστασία της ακτογραμμής παλιάς Ηλεκτρικής

otavoice

Γαλάζιες σημαίες σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων

otavoice

Συνάντηση Κουρέτα-Ανδρουλάκη: Θέλουμε μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική

otavoice

Δ.Κηφισιάς: “Μαγευτική” η μουσικοχορευτική βραδιά «Χοροί & Μουσικές του Κόσμου»

otavoice

Στ. Αγγελούδης: Μήνυμα ενότητας η «Γιορτή της Δημοκρατίας» στη Θεσσαλονίκη

otavoice

Δ.Πατρέων: Στο Μεξικό η αποστολή των Παιδικών Αγώνων Πόλεων

otavoice