OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γιάννης Τομπούλογλου: Βελτιώνουμε καθημερινότητα και ποιότητα ζωής των πολιτών

Προ ολίγων ημερών η διοίκησή μας κατήγαγε την μεγάλη επιτυχία του να προσληφθούν τρεις νέοι γιατροί στο Κέντρο Υγείας της Νέας Φιλαδέλφειας (πρώην ΙΚΑ) – Ουρολόγος, Καρδιολόγος και αναμένεται άμεσα Παθολόγος.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου αναφέρει ότι: Η επιτυχία μας αυτή αφορά στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας των κατοίκων της πόλης μας, τους οποίους υπηρετούμε και στους οποίους λογοδοτούμε ως διοίκηση.

Έχουμε δεσμευτεί ότι θα ασκήσουμε οποιαδήποτε δυνατή πίεση ή επιρροή, με διαφάνεια και ανιδιοτέλεια, με γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας.

Να υπενθυμίσουμε σε κάποιους κακόβουλους ότι οι δημότες δεν μας εξέλεξαν προκειμένου να λύσουμε το ζήτημα της δημόσιας υγείας της χώρας. Για αυτό εξέλεξαν την Κυβέρνηση η οποία θα κριθεί θετικά ή αρνητικά στο τέλος της κυβερνητικής της τετραετίας από τον ελληνικό λαό.

Η Δημοτική Αρχή της Συμπαράταξης και εγώ ως Δήμαρχος θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε απρόσκοπτα κάθε προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, καταλήγει στην δήλωση του ο κ. Τομπούλογλου.

Σχετικά Άρθρα

Μ. Μποκέας: Το έργο της Ελ. Βενιζέλου ανήκει σε όλο το Μαλεβίζι και κυρίως στις επόμενες γενιές

otavoice

Ε. Βάκα «Όσο είμαι Δήμαρχος, δεν θα επιτρέψω να γίνει ιδιωτική Μ.Ε.Α στην Αυλίδα».

otavoice

Ιδρύεται Κέντρο Καινοτομίας της Εκπαίδευσης στην Πέλλα

otavoice

Συνάντηση εργασίας, Δημάρχου Καβάλας και Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της ΑΜΘ

otavoice

Ξεκινούν άμεσα εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής

otavoice

Με επιτυχία οι βραδιές Μουσικής, στον Δήμο Πλατανιά

otavoice