OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

– Δεκάδες εκδηλώσεις σε κάθε οικισμό του Δήμου Χαλκηδόνος

Περισσότερες από πενήντα εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού στον Δήμο Χαλκηδόνος. Από τις αρχές Ιουνίου έως και το τέλος Σεπτεμβρίου έχουν πραγματοποιηθεί και έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε κάθε οικισμό του Δήμου.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής παρουσιάζουν μια πλούσια γκάμα εκδηλώσεων όπως παραδοσιακά γλέντια, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι νεολαίας κτλ.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση. “Στηρίζουμε τις δράσεις των Συλλόγων μας, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος και συμπλήρωσε: “Ο πολιτισμός αφορά στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Γι’ αυτό καλούμαστε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε κοντά σε όλους, αρωγοί σε κάθε προσπάθειά τους”. “Πιστεύουμε ότι οι πολιτιστικές δραστηριότητες μπορούν να αποτελέσουν και αναπτυξιακό μοχλό για την περιοχή μας, καθώς χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον νομό μπορούν να διασκεδάσουν στα πανηγύρια και τις εκδηλώσεις των χωριών μας και ταυτόχρονα να γνωρίσουν τον πολύ όμορφο τόπο μας”.

“Φέτος το καλοκαίρι είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας, με πολιτιστικές προτάσεις για όλα τα ενδιαφέροντα των δημοτών μας αλλά και των επισκεπτών του τόπου μας”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διαμαντής Διαμαντής δίνοντας τα συγχαρητήριά του σε όλους τους Συλλόγους, οι οποίοι, όπως είπε, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αποστολή τους και διοργάνωσαν και διοργανώνουν μέχρι σήμερα σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Κόντρα Μπέου- Κουρέτα για τα νεκρά ψάρια – Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

otavoice

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

otavoice

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

otavoice