OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στο τμήμα από Χ.Θ. 26+000 έως Χ.Θ. 40+000 στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, σε διάφορες θέσεις.

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα) είτε αριστερή και μεσαία ή δεξιά και μεσαία, ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης και Νέων Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Λίμνης Πλαστήρα: Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Πεζούλας

otavoice

Οι δήμαρχοι της Ηλείας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη

otavoice

Δ. Δυτικής Αχαΐας: Επιστολή Αλεξόπουλου για αναίτια καθυστέρηση στήριξης μετά την πυρκαγιά

otavoice

Επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας στον ουρανό του Παλαιού Φαλήρου

otavoice

Διάλεξη για τον σχολικό εκφοβισμό στον Δήμο Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Πρόταση 65,5 εκ. ευρώ για άρδευση σε 4 Δήμους και 10 ΤΟΕΒ

otavoice