OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Δεντροφύτευση 500 δενδρυλλίων στο Δήμο Διονύσου εκ μέρους της εταιρείας ζυμαρικών ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ με την συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής

Αναδάσωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις πλαγιές του Δήμου Διονύσου με την συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και της εταιρείας ζυμαρικών ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, στα πλαίσια εθελοντισμού και εταιρικής ευθύνης με συμμετοχή 80 στελεχών της επιχείρησης. 

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Πατούλη, συμμετείχε στη δεντροφύτευση όπου περισσότερα από 500 δενδρύλλια φυτεύτηκαν! 

Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στα πλαίσια της εβδομάδας εθελοντισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο, αγόρασε τα απαιτούμενα δέντρα και με την συμβολή των 80 και πλέον εργαζομένων της αλλά και την αμέριστη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής ως προς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, η σπουδαία αυτή δράση έλαβε σάρκα και οστά.

Ο  Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές της εταιρείας και φυσικά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλέξανδρο Κίκιζα. Είναι ευχής έργο τέτοιες συνέργειες  να πραγματοποιούνται.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice