OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Φτάνει πια! Μετά το Μπαχτσελί και οι Σκοπιανοί χρωματίζουν ελληνικά εδάφη τουρκοσκοπιανά

Οι Σκοπιανοί παίζουν το παιχνίδι τους και στην  Ελλάδα κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα, μέχρι να αρπάξει φωτιά ο πισινός μας.

Φτάνει πια, πόσο πιο χαμηλά;

Ο Δήμαρχος του Demir Hisar,  Nikola Najdovski και οι δημοτικοί σύμβουλοι του, μέλη του κόμματος VMRO, φωτογραφίζονται στις χθεσινές  διαδηλώσεις στα Σκόπια κατά της συμφωνίας με την Βουλγαρία, κρατώντας προκλητικά ένα πανό που γράφει “Μακεδονία” και περιέχει ένα χάρτη με ελληνικά εδάφη, μέχρι και την Θεσσαλονίκη και απαγορευμένα σύμβολα.

Δεν είναι κάποιος τυχαίος πολίτης, που αυτονομήθηκε, αλλά ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι μιας πόλης. Είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της πραγματικότητας που επικρατεί στα Σκόπια και συστηματικά μας κρύβουν.

Η κατάπτυστη  και εθνικά επικίνδυνη συμφωνία των Πρεσπών απλά ήταν το προπέτασμα καπνού για να επικυρωθεί στους σφετεριστές το όνομα και η μακεδονική γλώσσα. Την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα και δίνει μάχη για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό των σφετεριστών της Μακεδονίας, ενώ οι αρχιτέκτονες της συμφωνίας συνεχίζουν να την θεωρούν επίτευγμα τους.

Μόνο ντροπή και ιστορικό ανάθεμα μπορεί να υπάρξει για το πολιτικό σύστημα κυβέρνηση και αντιπολίτευση και όλων των τελευταίων κυβερνήσεων, που επέτρεψαν μια τέτοια κατάσταση.

Από Ανατολικά ο Μπαχτσελί παρουσιάζει χάρτη με το Αιγαίο και την Κρήτη σαν τουρκική επικράτεια. Από Βόρεια οι τουρκόφιλοι σλάβοι των Σκοπίων παρουσιάζουν χάρτη με τα ελληνικά εδάφη της Μακεδονίας, σαν μέρος του ψευδοκράτους.

Τι άλλο θα πρέπει να συμβεί για να ξυπνήσουμε;

Σχετικά Άρθρα

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας

otavoice

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι από 12:00 έως 17:00 λόγω καύσωνα

otavoice

Στην 4η Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας ο Κ. Μητσοτάκης

otavoice

Φον ντερ Λάιεν: Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή της – Το όραμά της για την ΕΕ

otavoice

Κιρ Στάρμερ και Σάιμον Χάρις δεσμεύτηκαν να «αναθερμάνουν» τη συνεργασία των χωρών τους

otavoice

Νάνσι Πελόσι σε Μπάιντεν: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τον Τραμπ

otavoice