OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ντράπηκε και η Ντροπή: Παρέμβαση Εισαγγελίας Εφετών για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Ντράπηκε και η ντροπή στο άκουσμα της απόφασης αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δεν άντεξε η δικαιοσύνη το σάλο και την καθολική κοινωνική οργή και παρεμβαίνει καθυστερημένα για να σώσει το κύρος της. Ραγδαίες εξελίξεις  με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρία Γκανέ με επείγουσα παραγγελία της ζητεί να της διαβιβαστούν άμεσα τα πρακτικά και η χθεσινή απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκειμένου να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης.

Επίσης στην παραγγελία ζητείται από τον εισαγγελέα της έδρας Κωνσταντίνο Κούντρια να διαβιβάσει άμεσα την αναφορά του, όπου περιλαμβάνονται οι προτάσεις του επί της ενοχής, των ποινών και της αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, οι αποφάσεις και οι μειοψηφίες τους.

Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών θα μελετήσει εάν σωστά αξιολογήθηκε το αποδεικτικό υλικό και εάν είναι επαρκώς αιτιολογημένες οι αποφάσεις της πλειοψηφίας των δικαστών.

Να σημειώσουμε ότι στην Αμερική τον προπονητή που κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε στα κορίτσια της ενόργανης γυμναστικής τον καταδίκασαν ισόβια και σαπίζει στα σίδερα. Εδώ επικρατεί άλλο δίκαιο … προσαρμοσμένο στα “δικαιώματα” του εγκληματία.

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορία κινδύνου 4 για σήμερα

otavoice

Λίβανος: Τουλάχιστον εννέα νεκροί μετά από αεροπορική επίθεση του Ισραήλ

otavoice

Ουκρανία: Κατάρριψη 14 ρωσικών drones – Το Κίεβο χρησιμοποιεί δυτικούς πυραύλους καταγγέλλει η Ρωσία

otavoice

ΕΟΔΥ: Σε καθεστώς υγειονομικής επιτήρησης η Ηλεία

otavoice

Τουρκία: Μάχη με τις φλόγες για τρίτη μέρα στο Κορδελιό της Σμύρνης

otavoice