OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Η AHEPA Hellas στην 86η ΔΕΘ

Η AHEPA Hellas εκπροσωπώντας την μεγαλύτερη Ομογενειακή Οργάνωση στον κόσμο η όποια συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας και δράσης δίπλα στον Έλληνα μετανάστη αλλά και στην πατρίδα αναδεικνύοντας το δυναμικό πνεύμα του ελληνισμού ( παιδεία – φιλανθρωπία ) συμμετέχει και φέτος με δικό της περίπτερο στην 86η ΔΕΘ, η οποία ξεκινά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.
Είναι η ευκαιρία σας, αν δεν έχετε επισκεφτεί κάποιο από τα Τμήματά της τα οποία είναι διασπαρμένα στον Ελλαδικό χώρο να την επισκεφτείτε στη ΔΕΘ, στο περίπτερο 16 στον όροφο stand 11
Στην επίσκεψή σας αυτή στη ΔΕΘ θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για την Οργάνωσή μας, τις δράσεις της και την προσφορά της στη Χώρα μας αλλά και γενικότερα στον κόσμο.
Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της ΔΕΘ το περίπτερό μας θα βρίσκεται ανοιχτό και στελέχη της Οργάνωσής μας θα βρίσκονται στην διάθεσή σας τόσο να σας ενημερώσουν αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις – θέσεις – σκέψεις.
Όσοι δεν θα έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε στην ΔΕΘ με ένα κλίκ στο https://ahepahellas.org/ και είστε έτοιμοι να ενημερωθείτε!!!!!!!!!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice

ΕΛΑΣ: Αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς – Έχουν εξιχνιασθεί 78 υποθέσεις

otavoice

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice