OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο παράφρων εγκληματίας παραληρεί κατά της Ελλάδας από το βήμα του ΟΗΕ

Σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση κατασυκοφάντησης της Ελλάδας στην διεθνή κοινότητα προχώρησε πριν από λίγο από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο παράφρων ψευτοσουλτάνος Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν.

«Μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων» είπε ο Τούρκος διακινητής εκατομμυρίων  προσφύγων και μεταναστών και έφτασε στο σημείο κάνοντας φτηνό σόου να επιδεικνύει φωτογραφίες με νεκρά παιδιά, που δήθεν πνίγουν οι ελληνικές αρχές στο Αιγαίο, για να συγκινήσει τα μέλη της συνέλευσης.

Η νέα επίθεση κατά της Ελλάδας που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), κατηγορώντας την χώρα μας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αποσκοπεί να τον βγάλει από το κάρδο του εμπόρου ανθρωπίνων ψυχών και να βρει συμμαχίες στην διεθνή κοινότητα. Όμως είναι νωπές οι μνήμες στους Ευρωπαίους ηγέτες από τις απειλές που εκτόξευε ο παράφρων ψευτοσουλτάνος, επικαλούμενος πως θα στείλει 2-3 εκατομμύρια μετανάστες να βουλιάξει η Ευρώπη.

Επίσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σε μια ψεύτικη επίδειξη ανθρωπισμού και δημοκρατικής ευαισθησίας, ανέφερε ότι «το όραμα της εξωτερικής μας πολιτικής είναι η ειρήνη» και ισχυρίστηκε πως «βλέπουμε ότι τα pushbacks μεταναστών από την Ελλάδα αυξάνονται. Η Ελλάδα μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων, ενώ εμείς εργαζόμαστε για να αποτρέψουμε τα πτώματα των νέων μωρών όπως Aylan να ξεβραστούν στις ακτές».

«Την περασμένη εβδομάδα, ένα μωρό, ο Asim -ηλικίας μόλις 9 εβδομάδων- και ο 4χρονος Abdulvahab έχασαν τη ζωή τους μετά τη βύθιση της βάρκας στην οποία επέβαιναν από ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας» πρόσθεσε ο παραληρών νεοθωμανός.

 «Οι τοποθετήσεις της Τουρκίας διευρύνουν κάθε φορά τα πλαίσια τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει η ανθρώπινη λογική» σχολίασε από τη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, απαντώντας στους ισχυρισμούς Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

 «Η χώρα που εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό έρχεται να κατηγορήσει την Ελλάδα ακόμα και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας μάλιστα ψευδή στοιχεία», επεσήμανε ο Υπουργός Εξωτερικών.

Σχετικά Άρθρα

Σκωτία: Ανακαλύφθηκε ναυάγιο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

otavoice

Ρωσία: Σεισμός 7,2 βαθμών στα ανοιχτά της Καμτσάτκα – Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσαν οι ΗΠΑ

otavoice

Ουκρανία: Η ασφάλεια στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια επιδεινώνεται

otavoice

Προελαύνουν οι Ουκρανοί σε ρωσικό έδαφος- Οργή της Μόσχας για την είσοδο δημοσιογράφων

otavoice

Φωτιά στους Φούρνους- Εκκένωση περιοχών- Άνεμοι 8 μποφόρ

otavoice

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα μετά τις συνομιλίες, πάνω από 40.000 οι νεκροί – Χαμάς: Ψευδαισθήσεις τα περί κατάπαυσης πυρός

otavoice