OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Άρη- Μετακινήθηκε υπαίτιος αστυνομικός

Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει βίντεο όπου φαίνεται να ξεσπούν επεισόδια  εκτός γηπέδου μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ατρόμητος – Άρης στο Περιστέρι.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά αστυνομικός να πλησιάζει τους φιλάθλους των «κίτρινων» και να τους χτυπά με το γκλόπ αδιακρίτως, δίνοντας το σύνθημα στους υπόλοιπους να επέμβουν με αγριότητα, ενώ δεν έχει προηγηθεί καμιά επιθετική ενέργεια των φιλάθλων του Άρη προς τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής από τα γύρω μπαλκόνια στο Περιστέρι, αντικρίζοντας το θέαμα εξοργισμένοι  ακούγονται να φωνάζουν προς τους αστυνομικούς να σταματήσουν να χτυπούν τους οπαδούς, ενώ ακούγεται έντρομη μια κοπέλα να εκλιπαρεί να σταματήσουν να τους χτυπούν.

 Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του, αποδεχόμενη πως υπάρχει υπαιτιότητα των αστυνομικών δυνάμεων για την απρόκλητη χρήση βίας κατά των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό (Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022) ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του».

Σχετικά Άρθρα

Τραυματισμός συνοριοφύλακα στον Έβρο από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

otavoice

Μητσοτάκης: Ο Ελληνισμός δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να επανενωθεί η Κύπρος

otavoice

Microsoft: Το ψηφιακό «βραχυκύκλωμα» επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows

otavoice

Υεμένη: Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι Χοντέιντα

otavoice

Πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας- Κοντά σε σπίτια οι φλόγες

otavoice

Πενήντα χρόνια από την εισβολή του «Αττίλα»

otavoice