OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ρουμανία: Τροχαίο με λεωφορείο με 47 Έλληνες – Ένας νεκρός, 22 τραυματίες

Ένα τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό άνδρα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, και 22 τραυματίες σημειώθηκε στο κέντρο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, δύο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, εκ των οποίων ο ένας έχει υποστεί ανακοπή.

Σύμφωνα με το Οbservator Antena 1, το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο που μάλλον έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, παραβίασε πινακίδα σχετικά με το όριο ύψους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει στην μπάρα η οποία συνέθλιψε την οροφή. Επίσης, μετά την πρόσκρουση, τα παράθυρα του πούλμαν έσπασαν.

Σύμφωνα με τα έως τώρα υπάρχοντα στοιχεία, το λεωφορείο φέρεται να είχε ξεκινήσει από το Βόλο – μισθωμένο από τουριστικό πρακτορείο της Λάρισας – ενώ είχαν επιβιβαστεί επιβάτες από Λάρισα όπως και από Θεσσαλονίκη.

«Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Daniel Vasile στο Digi 24.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε πέντε διαφορετικά νοσοκομεία, κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, στα οποία έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Ανάμεσα στους τραυματίεςυπάρχουν δύο παιδιά ενώ δύο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε άνθρωπος της ελληνικής πρεσβείας.

Σχετικά Άρθρα

To Κίεβο έδωσε εικόνες για τις «πρώτες ώρες» της εισβολής στο ρωσικό Κουρσκ

otavoice

Επίδειξη ισχύος της Χεζμπολάχ – Εκτοξευτές πυραύλων σε σήρραγες από τον ν. Λίβανο ως τη Συρία

otavoice

Οι τιμές της ενέργειας τον Αύγουστο και η προοπτική για Σεπτέμβριο

otavoice

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα: Ελπίδες και εμπόδια για μια συμφωνία

otavoice

Ουκρανία: Πλήρης έλεγχος της πόλης Σούντζα – Το Κρεμλίνο κατηγορεί τις ΗΠΑ

otavoice

Εξάπλωση Mpox: Πώς μεταδίδεται και οι λόγοι που ανησυχούν τον ΠΟΥ

otavoice