OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Έκλεισε η Εθνική Οδός από το ύψος της Καλυφτάκη έως τον κόμβο των Οινοφύτων

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η Τροχαία Αττικής προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Ειδικότερα κλειστό είναι αυτή την ώρα το τμήμα της εθνικής από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και τον κόμβο των Οινοφύτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων». Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής) να ισχύει. Παρακαλούνται οι οδηγοί εν λόγω οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Καταργούνται λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» οι αμαξοστοιχίες 62 & 63 στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κλειστά τα δικαστήρια αύριο, Δευτέρα, και μεθαύριο, Τρίτη, σε Αθήνα, Πειραιά, Θήθα, Λειβαδιά και Χαλκίδα

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια αύριο Δεύτερα (6/2) και Τρίτη (7/2) στην Αττική (Αθηνών- Πειραιώς) και Βοιωτία (Θήβα- Λειβαδιάς και Ευβοιας (Χαλκίδας) της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωδνταστίνου Τσιάρα «αναστέλλεται λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για το χρονικό διάστημα της 6ης και 7ης Φεβρουαρίου 2023 η λειτουργία όλων των δικαστηρίων της περιφέρειας Αττικής (Αθηνών- Πειραιώς) και των περιφερειακων Ενοτήτων Βοιωτίας (Θήβών- Λειβαδιάς) και Ευβοιας (Χαλκίδας) της εριφέρειας Στερεάς Ελλάδος»

Σχετικά Άρθρα

«Ψηφιακό βραχυκύκλωμα»: Προβληματισμός, πότε θα ξεπεραστεί και αν ξανασυμβεί

otavoice

ΥΠΕΝ: Η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

otavoice

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice