OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Έστησαν επεισόδια στο συλλαλητήριο για το έγκλημα στα Τέμπη- Χημικά στο Σύνταγμα

Για μια ακόμη φορά έστησαν επεισόδια σε μια μεγάλη και αυθόρμητη συγκέντρωση με στόχο να αποθαρρυνθεί η κοινωνία και να μην συμμετέχει σε εκδηλώσεις. Όπως με τα μνημόνια το 2012 και την Μακεδονία το 2019, η γνωστή πετυχημένη συνταγή.

Έστησαν επεισόδια με παρακρατικούς-μπαχαλάκηδες για να διαλυθεί η μεγάλη συγκέντρωση

Eπεισόδια αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, μετά τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική αφού υπάρχει εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Για μια ακόμη φορά στήθηκε το γνωστό σκηνικό αναμέτρησης παρακρατικών μπαχαλάκηδων και δυνάμεων των ΜΑΤ. Ενώ η  συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο ήταν τεράστια, περίπου στις 12:30 μια μικρή μερίδα ατόμων( όπως πάντα)  επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, αυτές βρήκαν την αφορμή απάντησαν και επιτέθηκαν στο σύνολο της πορείας που αποτελούνταν από μικρά παιδιά έως και ηλικιωμένους.

Οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν και τα επεισόδια μεταξύ ταραξιών και αστυνομικών δυνάμεων μεταφέρθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου, ακολουθώντας το γνωστό δρομολόγιο…

Επεισόδια και αστυνομική βία και στη Θεσσαλονίκη 

Επεισόδια ξέσπασαν στην Θεσσαλονίκη όταν μέλη του ΚΚΕ ανήρτησαν πανό στον Λευκό Πύργο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Δύο άτομα που καταγγέλλουν ότι τραυματίστηκαν μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής με άλλους διαδηλωτές ήταν μέσα στον Λευκό Πύργο και καταγγέλλουν πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν στην είσοδο και δεν τους άφηναν να βγουν.

Ο κ. Δελής έδωσε τα δικά του στοιχεία, όπως λέει, ως επικεφαλής της κινητοποίησης, τους έδειξε τη βουλευτική τους ταυτότητα και έτσι βγήκαν καθώς στην αρχή άφηναν μόνο τον ίδιο να βγει αλλά αυτός επέμενε να φύγουν όλοι.

Ο ίδιος τονίζει πως τους απειλούσαν με συλλήψεις και τους χτυπούσαν στα πόδια εμποδίζοντάς τους να βγουν τη συμφωνημένη ώρα της λήξης της κινητοποίησης. «Δεν κάναμε το παραμικρό επεισόδιο. Είναι ντροπή την ώρα που το αίμα ακόμα δεν έχει στεγνώσει η αστυνομία να αντιμετωπίσει έτσι μία λαϊκή κινητοποίηση», τονίζει.

Σχετικά Άρθρα

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice

Έξι νεκροί στο νότιο Λίβανο από Ισραηλινή επιδρομή

otavoice

Μαζική κατάρρευση ψηφιακών συστημάτων στην Αυστραλία

otavoice