OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΝΔ: Άλλαξαν στάση και θέτουν εκτός ψηφοδελτίων την Σοφία Νικολάου

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις  για τις απευθείας αναθέσεις που προκάλεσαν ζημιά ύψους 2 εκατομμύριών ευρώ στο δημόσιο ανάγκασαν τη Νέα Δημοκρατία να θέσουν εκτός ψηφοδελτίων την πρώην γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Πηγές της Πειραιώς επισημαίνουν ότι «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».

Η κ. Νικολάου είχε ανακοινωθεί στα ψηφοδέλτια της Εύβοιας και ενώ δημοσιεύτηκε μια σειρά από στοιχεία για τις πολιτικές της ενέργειες, επέμενε ότι δεν έχει καμιά παράνομη εμπλοκή και πως θα συμμετείχε κανονικά στος εκλογές, ενώ κυβερνητικά στελέχη έσπευσαν να την υπερασπιστούν. Φαίνεται όμως ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά….

Σύμφωνα με το eviaonline η κ Νικολάου δηλώνει πως είναι δική της απόφαση να αποσυρθεί από την εκλογική διαδιακσία, αλλά οι πηγές λένε πως η απόφαση ήταν του κόμματος. “Ναι, αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες”, δήλωσε αποκλειστικά και συνέχισε “Σύντομα θα προβώ και σε επίσημη δήλωση”

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη πυρκαγιά στον Παλαμπά Θεσπρωτίας – Εκκένωση του χωριού

otavoice

Unicef – ΠΟΥ: Αίτημα κατάπαυσης πυρός για τον εμβολιασμό 640.000 παιδιών στη Γάζα

otavoice

Τουρκική Εθνοσυνέλευση – Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών (video)

otavoice

To Κίεβο έδωσε εικόνες για τις «πρώτες ώρες» της εισβολής στο ρωσικό Κουρσκ

otavoice

Επίδειξη ισχύος της Χεζμπολάχ – Εκτοξευτές πυραύλων σε σήρραγες από τον ν. Λίβανο ως τη Συρία

otavoice

Οι τιμές της ενέργειας τον Αύγουστο και η προοπτική για Σεπτέμβριο

otavoice