OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Βόμβα για τον υπουργό Νίκο Παπαθανάση για τεράστια χρέη σε τράπεζα και ΕΦΚΑ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Documento, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ. που έχει διατελέσει στέλεχος σε πολλές κρατικές επιχειρήσεις και  κυβερνήσεις, από το 1989, καταδικάστηκε πρωτόδικα το 2020 για καταδολίευση δανειστών.

Δεν έχουν αρχή και τέλος οι αποκαλύψεις για κυβερνητικά στελέχη με συμπεριφορές που δεν συνάδουν σε πολιτικά πρόσωπα που καλούνται να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον, αλλά σε τυχοδιώκτες που μέσα από την πολιτική προασπίζουν τα ατομικά τους συμφέροντα, ακόμη και αν είναι εκτός νόμου.

Βέβαια τα ίδια κυβερνητικά στελέχη που αποδεικνύονται συστηματικοί μπαταχτσήδες όπως και το κόμμα τους που χρωστάει πάνω από 350 εκατ ευρώ σε δανειακές υποχρεώσεις, νομοθετούν βάζοντας την θηλιά σε χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αλλά και δανειολήπτες.

Νέο πλήγμα στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για τις ιδιωτικές επενδύσεις, Νίκο Παπαθανάση, ο οποίος είναι εκλεκτός του Μαξίμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Documento, o εξωκοινοβουλευτικός υπουργός χρωστάει σε δάνεια στην Eurobank, 1,45 εκατ. ευρώ, τα οποία όχι μόνο δεν εξυπηρετεί, αλλά στη λογική του «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία του στα παιδιά του.

Μάλιστα, ενώ ήταν υφυπουργός, στις 25 Ιουλίου 2019 ενεργοποιήθηκε εναντίον του η διαδικασία της κατάσχεσης εις χείρας τρίτου για ένα ποσό της τάξης των 322.000 ευρώ… Μαζί βρίσκονται και 51.000 ευρώ που χρωστά στον ΕΦΚΑ και έχει ήδη από 29-5-2018 ενεργοποιηθεί εναντίον του η διαδικασία της ηλεκτρονικής κατάσχεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ. που έχει διατελέσει στέλεχος σε πολλές κρατικές επιχειρήσεις και δεξιές κυβερνήσεις, από το 1989, καταδικάστηκε πρωτόδικα το 2020 για καταδολίευση δανειστών, που αφορά δόλια μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας για να μην πληρώσει τις κόκκινες δανειακές του υποχρεώσεις… Έκτοτε η υπόθεση αγνοείται.

Το λογαριασμό βέβαια τον πληρώνει μόνιμα ο ελληνικός λαός…. που φτωχοποιείται συστηματικά για να συνεχίσει η σάπια ολιγαρχία να ρίχνει φέσια και να πλουτίζει. 

Πηγή πληρ. Documento

Σχετικά Άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα υπάρξει άλλο debate με την Κάμαλα Χάρις

otavoice

ΣΥΡΙΖΑ: Καθαίρεσε τον Στ. Κασσελάκη η Πολιτική Γραμματεία με 17-1

otavoice

Πούτιν: Επίθεση της Ουκρανίας με δυτικά όπλα σημαίνει πόλεμος με το ΝΑΤΟ

otavoice

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Βλάστη Εορδαίας

otavoice

Μεταναστευτικό: Αναταράξεις από την αλλαγή στάσης της Γερμανίας

otavoice

Όλα τα νέα μέτρα για αύξηση μισθών, ενίσχυση συνταξιούχων και τρίτεκνων

otavoice