OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αυθεντικό ή πλαστογραφία το έγγραφο Σκέρτσου;

Μείζον θέμα δημιουργείται από την πρωτοφανή ενέργεια του κυβερνητκού εκπροσώπου  Άκη Σκέρτσου  καθώς εμφάνισε έγγραφο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) σύμφωνα με το οποίο κοστολογεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στα 21 δισ. ευρώ το χρόνο (αντί για 5,5 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση). Το έγγραφο δεν έφερε κάποια επίσημη ένδειξη ότι είναι από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ούτε έφερε κάποια σφραγίδα και υπογραφή.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, έψαξε τα χαρτιά που είχε μπροστά του και άρχιζε να ανεμίζει ένα ανυπόγραφο και χωρίς σφραγίδα έγγραφο, υποστηρίζοντας ότι προέρχεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Εγώ θέλω να σας δώσω αυτό κύριε Αυτιά. Το πρόγραμμα Τσίπρα, 83 δισ. ευρώ κοστολογημένα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Όταν θα έρθει ο κύριος Τσίπρας και κάποιος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να του το δείξετε αυτό. Είναι η κοστολόγηση μέτρο μέτρο αυτά που έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην έχει μάθει τίποτα. Είναι περίπου 20 – 21 δις. ευρώ το χρόνο» είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να  καταθέσει δημόσια το επίσημο έγγραφο που όπως δήλωσε διαθέτει για να φανεί η αλήθεια. Εκτός αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπροστά στον πανικό της κάλπης της 21ης Μαΐου, έφτασε στο σημείο να πλαστογραφεί δημόσια έγγραφα και να χρησιμοποιεί τις κρατικές δομές για φτηνή προπαγάνδα, παραπλάνησης του εκλογικού σώματος. Ο λαός πρέπει να ξέρει ποιος ψεύδεται. Ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας; 

Αν ο κ. Σκέρτσος δεν το πράξει θα είναι μια ακόμη ενέργεια εξαθλίωσης της δημοκρατικής λειτουργίας του κράτους στο βωμό του κομματισμού και της εκλογικής απάτης, με θύματα τον ελληνικό λαό. 

 

Σχετικά Άρθρα

Πολωνή ευρωβουλευτής στην Φον Ντερ Λάιεν – «Η θέση σου είναι στη φυλακή»

otavoice

Η Γιαέλ Μπραούν – Πιβέ, επανεξεξελέγη πρόεδρος της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης

otavoice

Μπανγκλαντές: Στους 32 οι νεκροί στις φοιτητικές διαδηλώσεις

otavoice

Παρίσι 2024: Το Ολυμπιακό Χωριό άνοιξε – Έφτασαν οι πρώτες αποστολές

otavoice

Washington Post: Ο Ομπάμα πιστεύει πως ο Μπάιντεν πρέπει να επαναξετάσει την υποψηφιότητα του

otavoice

Η Ενέργεια και η Κυκλική Οικονομία στο επίκεντρο της 88ης ΔΕΘ

otavoice