OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αρτσάχ: Ο εγκληματικός αποκλεισμός συνεχίζεται, εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής

Ύπουλα αλλά σταθερά συνεχίζει τη γνωστή τακτική του το Αζερμπαϊτζάν, αποκλείοντας τον μοναδικό διάδρομο σωτηρίας των πολιτών του ηρωικού Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ). 120.000 Αρμένιοι, ανάμεσα τους 30.000 παιδιά ζουν σε συνθήκες πρωτοφανούς αποκλεισμού αλλά στέκονται όρθιοι.

Ο δρόμος που ενώνει τη Δημοκρατία του Αρτσάχ με την Αρμενία και τον υπόλοιπο κόσμο εξακολουθεί να παραμένει κλειστός, όχι πλέον από τους ψεύτικους “οικο-ακτιβιστές”, αλλά από ένοπλους στρατιωτικούς του Αζερμπαϊτζάν. Τα ψεύδη του Μπακού καταρρίπτονται, εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής του πολιτισμένου κόσμου…

Επιπλέον η Τουρκία που στήριξε την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν με κάθε μέσο και διαμέλισαν την Δημοκρατία του Αρτσάχ, απαγόρευσε την διέλευση από τον εναέριο χώρο της σε πολιτικά αεροσκάφη της Αρμενίας και απαιτεί από την Αρμενία να διαγράψει την Ιστορία της και τα εγκλήματα του Παντουρκισμού.

Οι εικόνες από σχολείο του Αρτσάχ καταμαρτυρούν τον ηρωισμό του λαού, που δεν υποκύπτει στον αποκλεισμό και κρατά άσβηστη τη φλόγα της ελευθερίας. Μόνο σεβασμός για αυτά τα παιδιά!!!!

Σχετικά Άρθρα

Κορινθία: Δασική πυρκαγιά στον Άγιο Βλάση

otavoice

Το Υπουργείο Άμυνας απαντά στην προκλητική τουρκική ανακοίνωση για τις δηλώσεις Δένδια

otavoice

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τα τρία μέτρα για τους καταναλωτές – Ποια τιμολόγια θα επιδοτηθούν

otavoice

Ο «εκλεκτός» του Τραμπ: Ποιος είναι ο Τζέι Ντι Βανς που επέλεξε για υποψήφιο αντιπρόεδρο

otavoice

Ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η προετομασία για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

otavoice

Σουδάν: Έκκληση προς τον ΟΗΕ απευθύνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

otavoice