OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Νίκησε ο Μπελέρης στη Χειμάρρα – Χαστούκι στο καθεστώς των Τιράνων

Μπορεί να τον φυλάκισαν, μπορεί να άσκησαν κλίμα τρομοκρατίας, ο Φρέντι Μπελέρης είναι ο τελικός  νικητής στις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρρα.

Ιστορική νίκη!!! Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των ομογενών μας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Χειμάρρα ο ομογενής υποψήφιος Φρέντι Μπελέρης είναι ο νικητής των εκλογών και αυτή την ώρα έχει στηθεί ένα μεγάλο πανηγύρι από την ελληνική κοινότητα που κατάφερε να μείνει όρθια απέναντι στο πρωτοφανές κλίμα διώξεων του αλβανικού καθεστώτος.

Η νίκη απέναντι στον Γκιόργκι Γκόρο, εκλεκτό του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα είναι μια νίκη της δημοκρατίας και μια απάντηση του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, στο αλβανικό καθεστώς.

Πριν λίγη ώρα είχε διακοπεί η διαδικασία της καταμέτρησης,σε μια ακόμη προσπάθεια να αποτραπεί η εκλογή Μπελέρη,  με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί κόσμος στο γήπεδο της Χειμάρρας. Οι  Έλληνες ομογενείς κινητοποιήθηκαν άμεσα και προσήλθαν για να αντιδράσουν για τη διακοπή της καταμέτρησης. Κατόπιν, με την πρώτη ανεπίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως η περιοχή της Χειμάρρας θεωρείται το επενδυτικό Ελ Ντοράντο της Αλβανίας και η κυβέρνηση θέλει να ελέγξει την περιοχή με δικά της επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτό οδήγησε τον Έντι Ράμα σε ακρότητες με σκοπό να εκλέξει τον δικό του υποψήφιο. Η παρουσία του Μπελέρη στη δημαρχία της Χειμάρρας, είναι ανασταλτικός παράγοντας στα σχέδια τους.

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice

ΕΛΑΣ: Αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς – Έχουν εξιχνιασθεί 78 υποθέσεις

otavoice

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice