OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Την Κυριακή συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή στις 12μμ θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η ΠΓ συνεδριάζει στο πλαίσιο των κομματικών διεργασιών που δρομολογήθηκαν για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες το προσεχές διάστημα, με το ζήτημα της εκλογής ηγεσίας από τη βάση αλλά και νέας Κεντρικής Επιτροπής να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ενώ αναπάντητο ερώτημα παραμένει προς το παρόν το πότε θα διεξαχθεί το συνέδριο του κόμματος.

Όπως αναφέρουν  ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα πορευτεί το επόμενο διάστημα ενεργοποιώντας όλες τις προβλεπόμενες καταστατικές διατάξεις που αφορούν τη δημοκρατική του λειτουργία και τη συμμετοχή των μελών του στις κρίσιμες αποφάσεις.

Τα επόμενα 24ωρα θα διευκρινιστεί ακόμη ποιο πρόσωπο θα αναλάβει μεταβατικά τη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με στελέχη του κόμματος να εισηγούνται την Όλγα Γεροβασίλη.

Πρόκειται, όπως υποστηρίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην ΑΥΓΗ, για πρόσωπο κοινής αποδοχής με σεμνότητα και πολιτική εμπειρία. Άλλωστε, οι αποφάσεις για τη στελέχωση των θέσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πρέπει να ληφθούν άμεσα, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Σχετικά Άρθρα

Κύπρος – ΗΠΑ: Υπέγραψαν Οδικό Χάρτη Διμερούς Αμυντικής Συνεργασίας

otavoice

«Σχέδιο Μάρσαλ» για την ΕΕ προτείνει ο Μάριο Ντράγκι

otavoice

H εξειδίκευση των οικονομικών εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

otavoice

Ρωσία: Δεν αρνείται ότι προμηθεύτηκε βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν

otavoice

Ιράν: Στο Ιράκ η πρώτη επίσκεψη στο εξωτερικό του νέου προέδρου Μασούντ Πεζεσκιάν

otavoice

Μαρόκο: Τουλάχιστον 11 νεκροί από πλημμύρες στο νότο

otavoice