OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πυρκαγιά στο Λουτράκι: Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου

Ανεξέλεγκτη κινείται η πυρκαγιά στην περιοχή του  Λουτρακίου με αποτέλεσμα για προληπτικούς λόγους να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων έως τον Κόμβο Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα.

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού:
«Για προληπτικούς λόγους, κλειστό το τμήμα από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της πυρκαγιάς στο Λουτράκι».

Η αλλαγή της φοράς των ανέμων οδηγεί την φωτιά του Λουτρακίου προς το Καλαμάκι και την περιοχή γύρω από τα διόδια, ενώ εκκενώθηκε η περιοχή ο Αγ. Κωνσταντίνος και σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει σταλεί μήνυμα από το 112 για την εκκένωση τριών οικισμών . Στο «Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο μεταφέρονται με ασφάλεια, σύμφωνα με τον Δήμο Λουτρακίου, οι τρόφιμοι του γηροκομείου «Ελπίς», έπειτα από την εντολή εκκένωσης που δόθηκε, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή Καλλιθέα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο Λουτρακίου, η εκκένωση της κατασκήνωσης Sportcamp Loutraki ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και τα παιδιά βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος».

Σχετικά Άρθρα

Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στην Σερβία και το Κόσοβο

otavoice

Συνάντηση Μελόνι – Ζελένσκι στο οικονομικό φόρουμ του Τσερνόμπιο

otavoice

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ

otavoice

ΗΠΑ: Aπετράπη «τρομοκρατική» ενέργεια εναντίον Εβραίων της Νέας Υόρκης την 7η Οκτωβρίου

otavoice

Σύγκρουση σκάφους λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες

otavoice

Προεδρικές εκλογές στην Αλγερία – Αναμένεται επανεκλογή του Αμπντελματζίντ Τεμπούν

otavoice