OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τεράστια φωτιά στο Λουτράκι-Προληπτικές εκκενώσεις

Μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς – Πάνω από το κέντρο του Λουτρακίου η πυρκαγιά – Προληπτική απομάκρυνση από Καλλιθέα, Πευκιά και Ειρήνη, καθώς και από τις κατασκηνώσεις sport camp- Επί τόπου βρίσκονται 54 πυροσβέστες με 19 οχήματα, ενώ επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο των δυνάμεων που επιχειρούν στο έδαφος και από αέρος. Από τη φωτιά κάηκαν σπίτια στο Άνω Καρβουνάρι.

Πλέον οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να μην περάσει η πυρκαγιά στο Καλαμάκι καθώς η περιοχή βρίσκεται πολύ κοντά στα διυλιστήρια της περιοχής.

Oι κάτοικοι της περιοχής δίνουν αγωνιώδεις προσπάθειες με την Πυροσβεστική προκειμένου να μην αφήσουν τις φλόγες να περάσουν από την εθνική οδό στην παλαιά εθνική οδό και από εκεί στον οικισμό.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους των περιοχών Καλαμάκι Ισθμίων και Παράδεισος ώστε να εκκενώσουν τους οικισμούς τους λόγω της φωτιάς σε δασική έκταση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή. Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Καλαμάκι Ίσθμια, Παράδεισος εκκενώστε προς Κόρινθο. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Σχετικά Άρθρα

Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στην Σερβία και το Κόσοβο

otavoice

Συνάντηση Μελόνι – Ζελένσκι στο οικονομικό φόρουμ του Τσερνόμπιο

otavoice

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ

otavoice

ΗΠΑ: Aπετράπη «τρομοκρατική» ενέργεια εναντίον Εβραίων της Νέας Υόρκης την 7η Οκτωβρίου

otavoice

Σύγκρουση σκάφους λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες

otavoice

Προεδρικές εκλογές στην Αλγερία – Αναμένεται επανεκλογή του Αμπντελματζίντ Τεμπούν

otavoice