OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Χάλκινη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στα 35χιλ βάδην

Ακόμα μία σπουδαία διάκριση για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στα 35 χλμ βάδην σε 2:43:22 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Έναν χρόνο μετά από τον διπλό θρίαμβο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου και λίγες ημέρες μετά από την κούρσα της στα 20 χλμ. βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στην κορυφή, πανηγυρίζοντας μία ακόμα διάκριση.

Η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 35 χλμ βάδην σε 2:43:22 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει και δύο χρυσά (20χλμ. και 35χλμ. βάδην) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022.

Το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες πήγε στην Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52, με την Ελληνίδα αθλήτρια να κλείνει την τριάδα.

Στους άντρες ο επίσης, Ισπανός Αλβάρι Μαρτίν πήρε το χρυσό σε 2:24:30, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν ο Πιντάδο σε 2:24:34 κι ο Καγάντο σε 2:25:12.

Σχετικά Άρθρα

Χαμάς: Δημοσίευσε επιστολή του δολοφονημένου Αμερικανού ομήρου προς τον Μπάιντεν

otavoice

Ν.Παππάς στο ΕΡΤΝews: Ζούμε τις συνέπειες ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος

otavoice

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο πατέρας του 14χρονου δράστη των πυροβολισμών στην Τζόρτζια

otavoice

88η ΔΕΘ: Οι συγκεντρώσεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας

otavoice

Μεσανατολικό: Αποχώρησαν οι ισραηλινές δυνάμεις από τη Τζενίν, μετά από δέκα ημέρες ταραχών

otavoice

Κένυα: 17 μαθητές απανθρακώθηκαν σε φωτιά που εκδηλώθηκε στο σχολείο τους

otavoice