OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μαριονέτες ΟΗΕ και Διεθνής Κοινότητα απέναντι στην τουρκική εγκληματική συμμορία

Μαριονέτες αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και η Διεθνής Κοινότητα της τουρκικής θηριωδίας και εγκληματικής παραβατικότητας. Ενώ δεν μπόρεσαν ποτέ να υλοποιήσουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για την εισβολή και κατοχή μέρους της Κύπρου από την Τουρκία, χαιδεύουν τους σεσειμασμένους εγκληματίες του Παντουρκισμού και τους έχουν καταστήσει ισότιμους συνομιλητές και ρυθμιστές στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο. 

Εκτός από καταδικαστικές δηλώσεις απουσιάζουν εκκωφαντικά πράξεις που θα βάλουν την Άγκυρα στο περιθώριιο και θα της επιβάλλουν τις κυρώσεις που της αξίζουν. Στο ίδιο κλίμα και η ελληνική κυβέρνηση. Την ίδια ώρα κάποιοι πολιτικά ανώριμοι πιστεύουν πως μπορεί να υπάρχει ειλικρινής διάλογος και συνεργασία με το καθεστώς Ερντογάν. 

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δείχνει όσα διαδραματίστηκαν την Παρασκευή 28/8 στη Νεκρή Ζώνη της Κύπρου όταν Τουρκοκύπριοι επιτέθηκαν εναντίον στελεχών της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ.

Οι Τουρκοκύπριοι επιτέθηκαν σε κυανόκρανους που προσπάθησαν να εμποδίσουν την κατασκευή παράνομου δρόμου. Τρία στελέχη του διεθνούς Οργανισμού νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

 

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία και Γαλλία τονίζουν ότι «οι απειλές κατά του προσωπικού των Ηνωμένων Εθνών συνιστούν σοβαρό έγκλημα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο”, την ίδια ώρα που αντιμετωπίζουν ως στρατηγικό εταίρο στην Ατλαντική Συμμαχία τον τρομοκράτη Ερντογάν.

Από την μια ζέστη και από την άλλη κρύο… με αποτέλεσμα ο Παντουρκισμός να επιτυγχάνει σε όλα τα πεδία τα αναθεωρητικά σχέδια του.

Σχετικά Άρθρα

Κατακραυγή για την αιματηρή εισβολή εβραίων εποίκων στη Δυτική Όχθη – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

otavoice

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ

otavoice

Προειδοποιεί την Ευρώπη ο ΠΟΥ: Αναμένονται περισσότερα κρούσματα «ευλογιάς των πιθήκων»

otavoice

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice