OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σκηνές τρόμου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου- Μηχανή ΔΙΑΣ παρέσυρε φοιτήτρια

Σκηνές τρόμου διαδραματίστηκαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου σήμερα, με την αστυνομία να εισβάλει στον χώρο του Εθνικού Μετσοβίου Πανεπιστημίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν και με επιθετικότητα  κατευθύνθηκαν ενάντια στους φοιτητές που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο με αποτέλεσμα να παρασύρουν μια φοιτήτρια, η οποία έπεσε κάτω από τις ρόδες μηχανής της ΕΛ.ΑΣ. και τραυματίζεται στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δείχνει το φρικτό «καρέ» με τη μηχανή να χτυπάει βιαίως την φοιτήτρια και τους συμφοιτητές της να τρέχουν ουρλιάζοντας να την περιθάλψουν ενώ οι αστυνομικοί την παρατάνε τραυματισμένη, είναι αποκαλυπτικό αφού δεν υπάρχει καμιά επιθετική κίνηση από πλευράς των συγκεντρωμένων εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

 

Με βάση τα όσα περιέγραψε φοιτήτρια, «πέσανε πάνω στην συμφοιτήτριά μας και την πατήσανε με το μηχανάκι. Άνοιξε το κεφάλι της και έχει έρθει ασθενοφόρο στο ΕΜΠ για να την παραλάβει. Ευτυχώς περπατάει, αλλά έχει ανοιγμένο κεφάλι».

Υπενθυμίζεται πως πρωί, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στον χώρο του Πολυτεχνείου με σκοπό να εκκενώσουν κατειλημμένο χώρο, με αποτέλεσμα ομάδα ατόμων να συγκεντρωθεί αργότερα, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, στο σημείο, προκειμένου να αντιδράσει.

 

Σχετικά Άρθρα

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice

Συνεχίζεται η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι

otavoice

Η Βολιβία ανακοίνωσε την ανακάλυψη τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου

otavoice

Έκτακτη σύσκεψη για το ρεύμα- Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τα F35

otavoice

ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

otavoice

Οι Χούθι χτύπησαν το δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων «Chios Lion»

otavoice